Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeretők - Kapcsolat(ok)

Két nő: egy csalódás

argument-4884735_1920.jpg

Egy napsütötte délutánon, Anna és Zsófia egy kellemes parkban találkoztak, hogy megosszák egymással a gondolataikat és érzéseiket, miközben a szél lágyan simogatta az őszbe hajló fák lombjait. A két barátnő régóta ismerte egymást, és sok közös élményük volt, amelyek összekovácsolták őket.

Ez a találkozás azonban más volt a korábbiaknál, hiszen egy közös élményről, egy ugyanazon férfiről szóló csalódásról kívántak beszélni.

A történetük úgy kezdődött, hogy mindketten ugyanazzal a férfival, Péterrel, találkoztak az elmúlt hónapokban. Mind Anna, mind Zsófia eleinte vonzónak és érdekesnek találta őt, és úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk ígéretes lehet. A két nő azonban hamar rájött, hogy Péter nem olyan, mint amilyennek elsőre tűnt.

Anna mesélte, hogy amikor először találkozott Péterrel, nagyon kedvesnek és figyelmesnek találta. Aztán ahogy teltek a hetek, Péter egyre kevesebb időt töltött vele, és egyre inkább úgy érezte, hogy az érdeklődése más irányba terelődik. Anna szomorúan vette tudomásul, hogy Péter nem olyan őszinte, mint azt korábban gondolta, és a kapcsolatuk lassan, de biztosan elhalványodott.

Zsófia hasonló tapasztalatokról számolt be. Ő is elmondta, hogy Péter kezdetben nagyon figyelmes volt vele, és úgy tűnt, hogy valóban szeretné őt jobban megismerni. Azonban Zsófia számára is egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Péter nem teljesen őszinte, és a kapcsolatuk egyre kevésbé tűnt valódinak.

A két nő a parkban ülve megosztotta egymással a csalódásukat és a bánatukat. Beszélgetésük során rájöttek, hogy mindketten ugyanabban a helyzetben vannak, és mindkettőjüknek szüksége van a másik támogatására ahhoz, hogy túl tudjanak lépni ezen a nehéz időszakon. Anna és Zsófia közös erővel döntöttek úgy, hogy újra összefognak, és együtt próbálnak továbblépni ebből a helyzetből, hogy megtalálják az örömöt és a boldogságot az életükben.

Anna és Zsófia úgy döntöttek, hogy számos közös tevékenységbe kezdenek, amelyek segítenek nekik elfelejteni a múltat, és újra örömöt találni az életben. Elkezdtek együtt jógaórákra járni, amelyek segítettek nekik megtalálni a belső békét és a testi-lelki harmóniát.

A két barátnő közös sétákat tett a természetben, ahol újra felfedezték a természet szépségeit és a körülöttük lévő világ csodáit.

A közös élmények során Anna és Zsófia újra megtalálták az összetartozás érzését, és képesek voltak a jövőbe tekinteni úgy, hogy a múlt sebeket gyógyítani tudják. A két nő rájött, hogy a csalódások és a nehézségek ellenére is képesek felemelkedni és megtalálni az örömöt az életben.

Idővel Anna és Zsófia új barátokat szereztek, és új kapcsolatokat alakítottak ki, amelyekkel gazdagabbá és teljesebbé vált az életük. Megtanulták, hogy a csalódásokból is lehet tanulni, és a közös tapasztalatok segítségével erősebbé és bölcsebbé válhattak.

Miközben a nap lassan leereszkedett a park fölé, és a fák árnyékai hosszúra nyúltak a pázsiton, Anna és Zsófia elmosolyodtak.

A két barátnő úgy érezte, hogy együtt túljutottak a múlt sebein, és képesek voltak újra megtalálni az életben a boldogságot és a szeretetet. Anna és Zsófia újra összefogtak, és továbbra is támogatták egymást a jövőbeni kihívások és örömök során, miközben a szívükben hordozták a múlt tanulságait és a közös élmények emlékeit.

Röviden a péniszgyűrű használatáról

Nincs mindenkinek szüksége rá, de ettől függetlenül új élménnyel gazdagodhat az, aki kipróbálja. A péniszgyűrű általában akkor kerül beszerzésre, amikor valamilyen probléma áll a háttérben, mint a merevedési zavar, vagy a korai ejakuláció.

Ezek ellen ugyanis remekül alkalmazható ez az egyszerű segédeszköz. De az is kipróbálhatja, aki csak szeretné jobban elnyújtani az együttléteket. A segítségével pedig még keményebb lesz az eredmény.

Extra izgalom péniszgyűrűvel

 

A hölgyeknek is sokkal izgatóbb lehet egy erektől duzzadó, erektáltabb pénisz látványa. Így mindkét fél örömét lelheti a gyűrű használatában.

migrans_love.jpg

Főleg akkor, hogyha ez egy vibrációs gyűrű, ami a csikló izgatására is alkalmas eszköz. A legegyszerűbb változattól a full extrás vibrogyűrűkig minden megtalálható a sexshopok kínálatában.

Nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat és ha a másik fél is nyitott ezekre a dolgokra, akkor valószínűleg örülni fog a vibrációs gyűrű által okozott gyönyörnek.

Jóból is megárt a sok

 

A heregyűrű vagy péniszgyűrű rendszeres használatából még nem lehet probléma. A gondok ott kezdődnek, ha nem vesszük le időben, mert azzal többet árt a faroknak, mint használ. Elvégre azon egyszerű elven „működik“, hogy elszorítja az ereket, ezzel csökkentve a vér kiáramlását a hímtagból.

Ennek kapcsán azt is érdemes hozzátenni, hogy ne a „minél szorosabb, annál jobb“ szempont szerint válasszunk, mert ez csak kényelmetlenséget fog okozni. Fém gyűrű esetén akár rá is szorulhat a farokra, aminek az eltávolítása, csak orvosi beavatkozással lehetséges.

Élvezet veszélyek nélkül

 

A rendeltetésszerű használat viszont nem tartogat semmi negatívumot a vibrációs gyűrűvel kapcsolatban. Sőt az élvezetek csak fokozódhatnak minden alkalommal, amikor beszerzünk egy új modellt, hiszen az akkus változatok esetében a rezgésmódok is variálhatóak.

Mások véleménye a péniszgyűrűről

 

Ha még kezdők vagyunk a témában, akkor mindenképp érdemes elolvasni mások tapasztalatait, mert ez is sokat segíthet a választásban. A beszámolók túlnyomó részében a párok mindkét tagját nagyon izgatta a farokgyűrűvel elért eredmény.

Misebor és szerelem

I. fejezet

- Ádám én, keresztellek téged az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében - mondta az idős református lelkész, és a négy hónapos sűrű fekete hajú kisfiú fejére öntött a kopottas ón keresztelő kupából néhány csepp langyos vizet.

Ilyen ősz táján kereszteléskor már langyos vizet használtak, az amúgy is mindig hűvös templomban. Bár a lelkész legnagyobb bánatára, épp keresztelésből volt a legkevesebb a kis faluban. Már szeptember van és ez a kisgyerek csupán a harmadik újszülött, amit a pap bele is font a prédikációjába, kiemelve a szülők és keresztszülők hatalmas felelősségét, hogyan neveljék a kis jövevényt hitben és a református Anyaszentegyház kötelékében. Kitért arra, hogy ez a kötelék nem ám valami erőltetett, nehézkes béklyó, hanem egy örömteljes beleszületése, és belenevelése a református egyházba.

Nem mondta ki ugyan az idős lelkész, de éreztette mennyi önfeláldozás kellett a kisgyerek apjától, hogy római katolikusként fiát az édesanyja vallására keresztelje. Bevett gyakorlat egyébként, hogy vegyes házasságok esetén a lány az anyja vallását, a fiú az apja vallását kapja.

Ez az északi kis falu inkább volt református, mint katolikus, talán ezért is tért el ez a család a gyakorlattól, hogy jobban beolvadjanak a közösségbe. Csak néhány éve költöztek ide, a kis Ádám az egyetlen gyerekük, de koruk tekintetében már nem is igen számíthattak többre. S hogy ez a csoda mennyire boldoggá tette őket ez látszott azon, ahogy áthatott tekintettel álltak a keresztszülők mögött az Úr asztala előtt. Szemükben könny csillogott. A maga hitében mindkét fél hitt Istenben, hitte, hogy fiúk küldetéssel jött a világra. Titokban minden szülő ezt érzi, mikor gyermekét először a karjába veszi.

Az apa Murányi Imre, magas, fekete hajú férfi, hajába már néhány ősz hajszálat vegyített az eltelt negyven esztendő. Fekete zakója enyhén feszült rajta, arcán meghatódottság és büszkeség keveréke ült. Barna szemével mindig nyíltan vette fel a kontaktust az emberekkel, úgy tartotta csak akkor tud embertársával beszélni, ha látja a szemét. Egyszerű asztalos emberként sok mindent kiolvasott onnan, azt is, amihez másnak több éves egyetemi diploma kell. Neki elég volt néhány szó.

misebor-es-szerelem.jpg

Az anya Murányi Katalin, de mindenki csak Babika néninek, vagy Babikának hívta a faluban. Vékony, törékeny asszony, épp ellentéte férjének, talán épp ezért is alkottak egy különösen harmonikus párt. Az ellentétek meglepő módon tudnak bizonyos körülmények között harmonizálni. Sötét barna, természetesen omló hosszú haját meglepő szerénységgel fogta hátul össze, amolyan Mona Lisa képre hasonlított így. Áhítatosan lehajtotta fejét, miközben az idős lelkész a gyereknevelésről beszélt. Ez leginkább a keresztszülőknek szólt, de Babika minden szót a szívébe égetett.

Tovább olvasom
2019\09\18 xerelem 1 komment

Férfiak vagy nők vásárolnak inkább szexjátékokat?

Gondolkodj egy kicsit, nálatok ki szokta intézni a vásárlásokat? Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy az átlagos vásárlást, a nagybetűs shoppingolást leginkább a nők élvezik a legjobban. És most itt az élvezetre tegyük a hangsúlyt, hisz míg a nőknek ez felér egy önjáró orgazmussal, addig a férfiak kénytelenek mobiljukba süllyedni, vagy a közeli kávézóban elütni a haszontalan időt.

Tovább olvasom
Címkék: porn movies

Vibrátor extra funkciókkal

vibrator.jpgMinden hölgy megérdemel egy kis kényeztetést. A herbamarket.hu webáruház termékei között számos olyan vibrátor kapott helyet, amelyik képes a csúcsra repíteni a felhasználóját. A többféle formatervnek és bevonatnak köszönhetően, mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő modellt. Azért azt is érdemes megnézni, hogy az adott modell elemes vagy akkuval van ellátva.

Az állítható fokozatoknak köszönhetően, minden alkalommal különleges élményben lehet része a használójának. Ezekkel a szexuális segédeszközökkel a szexuális együttlétekbe is bele lehet csempészni egy kis változatosságot, ami sokkal színesebbé és vibrálóbbá varázsolja a hangulatot. A webáruházban megtalálhatóak a prémiumkategóriás modellek is. Ilyen például Svakom Siime vibrátor.

A prémiumkategóriát pedig az extra funkciók jelentik, mint például a melegítés. Ennek köszönhetően még természetesebb élvezetet biztosít. Aki valamilyen egyszerűbb modellre vágyik, az például garantáltan nem fog csalódni a Durex Play Delight vibrátorban.

15 éve

Október közepe volt, a természet száz színben pompázott, a város főutcáján a barnássárgás falevelek vígan kergetőztek a földön egy-egy langyos fuvallatnak engedelmeskedve. Alig vártam, hogy elérjem a legelső telefonfülkét, hogy az imádott férfival tudassam, megérkeztem, mostantól csak az övé vagyok. Szememen a szerelem vakító fátyolával, szívemben a világ iránti szeretettel tárcsáztam a számot. Mivel a ’90-es évek végét írtuk, még a mobiltelefonok korszaka nem tört ránk, így csak utcai telefonról volt lehetőség a kapcsolatot tartani.

Amikor a vonal túlsó végén felvette a telefonkagylót a férfi édesanyja, mindenre számítottam, csak arra nem, hogy kurtán-furcsán azt közli velem, hogy a fia meghalt, sőt, tegnap el is temették, rám pedig senki nem kíváncsi. Visszagondolva és az ott villámként belém csapódott érzéseket analizálva, mai napig Áprily Lajos sorai jutnak eszembe: „Ősz nem sodort még annyi árva lombot,/annyi riadt szót: „minden összeomlott!”

oszitaj.jpg

Akkor abban a pillanatban megfordult velem a világ és egy csapásra minden összeomlott, megváltozott, valahol legbelül én is. Mai napig nem emlékszem arra a 20 percre, amíg kiértem az állomásra és felültem a vonatra, mellettem emberek siettek el, beszélgettek, nevettek, éltek, én pedig lélekben halott voltam, az együtt töltött fél év emléke is hirtelen olyan távolinak tűnt. Mintha csak álmodtam volna.

A tanárom volt, én 17 éves ő 40, én épp csak felnőttem, ő már egyszer elvált, nem csoda, ha az édesanyja nem támogatta maradéktalanul nem mindennapi kapcsolatunkat. Az enyém csak azért nem tiltakozott, mert nem tudott róla. A mindig elegáns, rendszerint öltönyt viselő, sportolóból lett tornatanár különcként tűnt fel a kisvárosi, már-már falusi környezetben. A szemében első perctől láttam valami megmagyarázhatatlan fényt, ami nem hagyott nyugodni, akkor is, ha jó kedve volt, akkor is, ha épp poénnal akarta elütni az izomláz miatt már a következő sorozatra nem igazán vevő tanulókat. Egy idő után saját magamon is feltűnt, hogy mennyire érdeklődöm a férfi után, valami belső hang szerette volna, ha megfejtem a titkát.

Talán a felnőttkorba lépő, még a romantikától csöpögő, a szokásosnál érzékenyebb női lélek, ami akkor még mit sem tudott a párkapcsolatok buktatóiról, csak a felhőtlen magasságokat látta, egy titkos levelet írt és tett le a tornatanár íróasztalára egy gondosan kitervelt, ám részéről óvatlan pillanatban. Választ reméltem, de átfutott az agyamon, mi lesz, ha a levelet legközelebb az igazgató kezében látom viszont.

titkoslevel.jpg

A romantikus képzelgést az igazgató szúrós tekintete, majd a tanári kar felháborodásának árnyéka rontotta el, ami néhány álmatlan éjszakát és gyomorgörccsel kezdődő iskolai napot eredményezett, de megérte minden pillanata a „szenvedésnek”, mert válasz érkezett a levelemre. És itt kezdődött a csoda. A csoda, amiről csak én és ő tudtunk, és rajtunk kívül senki más, csak sejtések voltak.

Egy ritka érzékeny, intelligens férfi lelket ismertem meg, aki kismillió sebet hordozott a múltjából, és csak arra várt, hogy valakinek „gyónjon”, valaki meghallgassa. Megdöbbentett az az őszinteség és bizalom, amivel szinte egy csapásra megajándékozott, mintha csak erre várt volna. Alámerültünk a magyar és világirodalom költőinek szavaiban, Shakespeare, Dante, József Attila, Ady, vagy épp az ellentmondásos Villon, akiben saját életét látta, a bűnökkel terhelt vallásos embert, aki folyamatosan próbál a jóra törekedni, de sokszor elbukik.

megemlekezes.png

Igazából, aki nem éli át, akiben nincs vágy és igény egy tisztán érzelmeken alapuló, kezdetben maximálisan plátói kapcsolatra, talán meg sem érti milyen élményt adott a hónapokon át tartó levelezés. Amikor úgy lehet beleszeretni a másik emberbe, hogy a testét nem ismered közelről, de a lelkét annál inkább. Ilyenkor lehet igazán értékelni egy-egy lopott érintést, egy pár másodpercig tartó szemkontaktust, egy titokban kapott rózsaszálat.

És amikor teljesen elmerültünk volna mindketten a megváltozott lehetőségekben, amikor a nyári szünetben egy másik szintre léphettünk volna, amikor a „világgal is szembe szállok, ha te mellettem vagy” érzéssel vállalhattuk volna nyíltan és őszintén egymást, akkor ő „úgy döntött” kilép. Megállította a Földet és leszállt róla. Nem, nem lett öngyilkos, egyszerűen meghalt. Csak a megemlékezés marad 15 éve.

2016\09\18 xerelem 9 komment

30 év korkülönbség = érdekkapcsolat?

Ellent kell mondjak a címnek! Igenis létezik a tiszta, őszinte szerelem nagy korkülönbség ellenére is. Nem feltétlen kell rögtön a gazdasági vonzatát nézni, ha egy fiatal nő az idősebb férfiban találja meg a nagy Ő-t. Évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt kifejezetten divat volt jóval idősebb férfihoz hozzáadni a nőket, akár már tizenvalahány éves korban. Ma már nőként (szerencsére) kényelmesebb döntési helyzetben vagyunk, megválaszthatjuk kivel kötjük össze az életünket.

Hogy az első mondat mennyire így van, semmi sem példázza jobban, mint saját esetem. Mindezt azért írom le, mert az utóbbi napokban kifejezetten céltáblává vált egy hasonló helyzetben lévő párkapcsolat. Az persze senkinek nem jutott még eszébe, hogy valójában semmi nem igaz a pletykákból - mert bizonyíték igen kevés van - és tényleg őszinte a két ember kapcsolata. Igen, 30 év korkülönbséggel is.

fiatalno.jpg

Egy vidéki kisvárosban praktizáló fogorvos mellett dolgozom asszisztensként, 37 éves vagyok az illető úr pedig 64 éves jelenleg. A kapcsolatunk kifejezetten munkakapcsolatnak indult, hisz a köztiszteletben álló - talán 30-40 km körzetben - egyetlen fogorvos munkáját mindenki elismeri, aki mindemellett szorgos közösségi munkákat is vállal, három - immáron felnőtt - gyerek édesapja, vegyészmérnök feleséggel. Kitartó munkával megteremtett, magas egzisztenciával, házzal, autóval, nyaralóval, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, amit el kell érnie egy ilyen korú férfinak.

A külső szemlélő számára látszólag ideális házasság, soha rosszabbat senki nem kívánhatna, ám itt általában a kívülálló mindig elköveti azt az ordas nagy hibát, hogy nem lát tovább az anyagi javaknál, annak ellenére sem, hogy azért egy széles pacientúrával rendelkező fogorvos élete rendszerint a nagyközönség előtt zajlik, hisz 24 órából közel 10-12 órát a rendelőben tölt. Így óhatatlanul is bepillantást nyerhet még az egyszeri páciens is orvosa életébe, még ha csak egy szemvillanásnyi ideig.

old-man-main.jpg

Alig telt el néhány hónap, hogy feltűnjön a szemében reggelente az a különleges szomorúság, nyugtalanság és elrévedés, ami nem feltétlen kiegyensúlyozottságra utalt. Mivel napközben őszintén és nyíltan fordult a betegekhez, meghallgatva ügyes-bajos dolgaikat, hetekig nem vettem tudomást róla, hogy milyen lelki állapotban van, meg volt nekem is a párkapcsolati problémám.

Ami viszont meglepett, ha a gyerekei vagy a felesége a rendelőbe tévedt, hogy elismerő vagy jó szó nem igazán hagyta el a szájukat, többnyire pénzért ugrottak be, vagy épp ledorongoló stílusban kioktatták valamiért, esetleg az ő igazságukat bizonygatták percekig. Ezek a jelenetek láthatóan megviselték. Sosem vonzódtam az idősebb férfiakhoz - az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő a koránál nagyságrendekkel jobban néz ki, kifejezetten karakteres, karizmatikus megjelenésű -  először sajnálatot éreztem, hogy nem értékeli a saját családja, ám mivel a spiritiszták szerint ez egy negatív érzés, próbáltam magam arra trenírozni, hogy inkább empátiát érezzek.

Ehhez az kellett, hogy ne csak munkáról beszélgessünk, hanem minden egyéb más jellegű témáról a világ dolgaival kapcsolatban. Ekkor tudtam meg, hogy egy mély érzésű emberről van szó, aki folyamatosan próbál az egyenes úton maradni, önmagát hívó keresztyén embernek tartja, ám mégis tisztában van azzal, hogy ezt nem a dogmatikus, vallási szertartásokban kell megélni, hanem a mindennapi emberi kapcsolatokban. Ő is tudta, hogy a családjával mindez kudarcba fullad már évek óta. Meglepő módon szívesen beszélt erről, volt egy olyan érzésem, alig várta, hogy végre valaki meghallgassa, kibeszélje az évek óta felgyűlt és kimondatlan érzéseket.

idosferfifiatalno.jpg

Ezek a beszélgetések később éjfélig, egy óráig tartottak szinte heti rendszerességgel. Azt vettem észre magamon, hogy várom ezeket az órákat, és ha egy-egy hét kimaradt, rosszul esett, napokig nem találtam a helyemet.

Innen már automatikusan vezetett az út egy-egy gyengéd érintéshez, öleléshez, ám mivel közel a lányával vagyok egyidős nem feltétlen ment mindez "zökkenőmentesen".

Jelenleg épp a semmi közepén tartunk, amikor már az elmélyült lelki vonzalom mellett ott ácsorog a fizikai is, de még nem jött el az ideje. Persze, mondhatnánk, hogy ennyi idősen mégis mire vár, ám jobban tisztelem annál, hogy sürgessem.

Igazából csak azért írtam le a történetem, hogy egy kicsit más aspektusba helyezzem a zsigerből elítélő és tele szájjal jót röhögő kommentelők ítélkező írásait, amikor a közéletben is felbukkan egy-egy ilyen kapcsolat.

Ha nagyon oravecznórai magasságokba akarok emelkedni, akkor azt mondom, hogy "soha ne ítélj meg egy másik embert, míg egy mérföldet nem jártál a cipőjében." Magam sem gondoltam volna, hogy egy közel 30 évvel idősebb pasiba találom meg önmagamat!

Tutti Kütyük, minden ami kütyü!

tutikutyu.jpgA kütyük az életünk részévé váltak! Ha mindenről olvasni akarsz, ami a mai technikai kütyükkel kapcsolatos, akkor a Tutti Kütyük lesz a kedvenced. Mindent átnézhetsz, ami a modern technikával kapcsolatos, itt csak a legérdekesebb cuccokról olvashatsz.

Megkeressük az újdonságokat és be is számolunk róluk, hogy te mindig elolvashasd azokat a híreket, amik foglalkoztatnak. A Tutti Kütyük egy jól szerkesztett lap, nekünk az a lényeg, hogy te megtaláld itt a neked tetsző híreket.

Tovább olvasom

Pikáns szexi ajándék rendelhető

migrans_love.jpgHa szeretnénk meglepni kedvesünket, és valamivel kedveskedni akarunk neki, akkor díszítsük fel a lakást rózsaszirmokkal. Az újrahasznosítható szirmokat különböző színekben vásárolhatjuk meg az internetről. Egy romantikus este nélkülözhetetlen elemének számít.

Pikáns szexi ajándék közé tartozik a kámaszútra kocka, amellyel az unalmas együttléteket tudjuk feldobni. Nem kell hozzá felkapcsolni még a villanyt sem, hiszen a kockák fluoreszkálnak. Mivel sötétben világítanak, így még sejtelmesebbé válik a játék.

Tovább olvasom

Mit csinál a webes szövegíró?

A szövegírás rengeteg mindent takarhat, ezért amikor ez irányú álláshirdetést találunk, részletek nélkül nem biztos, hogy tudni fogjuk, milyen feladatkörre is keresnek embereket. Amennyiben egy keresőoptimalizálás területén mozgó cégről van szó, akkor bizonyára webes szövegíró kerestetik.

Feladata az olyan egyedi tartalmak írása, szerkesztése, amelyeket egyrészt a weboldalak szövegezésében, másrészt pedig a weboldalakra mutató linkek építésében használnak fel.

Az állás betöltésének előfeltétele a helyesírási szabályok precíz ismerete, valamint a gyors és kreatív írás. Amennyiben ez valakiben megvan, máris lehet belőle szövegíró. Természetesen bírni kell a monotonitást, mivel egész nap írni kell, de szabadon be lehet osztani a munkaidőt és a témák is nagyon változatosak, így ez kárpótolja az egysíkú munkát.

Tudni kell, hogy szövegíró bérezése teljesítményarányos, így amennyit dolgozik, illetve amennyi tartalmat legyárt, annyi lesz a bére. Természetesen a mennyiség mellett, kiemelten fontos a minőség és a határidő betartása is.

Részletek itt: http://www.seo101.hu/szovegiro-allas/

süti beállítások módosítása