Röviden a péniszgyűrű használatáról

Nincs mindenkinek szüksége rá, de ettől függetlenül új élménnyel gazdagodhat az, aki kipróbálja. A péniszgyűrű általában akkor kerül beszerzésre, amikor valamilyen probléma áll a háttérben, mint a merevedési zavar, vagy a korai ejakuláció.

Ezek ellen ugyanis remekül alkalmazható ez az egyszerű segédeszköz. De az is kipróbálhatja, aki csak szeretné jobban elnyújtani az együttléteket. A segítségével pedig még keményebb lesz az eredmény.

Extra izgalom péniszgyűrűvel

 

A hölgyeknek is sokkal izgatóbb lehet egy erektől duzzadó, erektáltabb pénisz látványa. Így mindkét fél örömét lelheti a gyűrű használatában.

migrans_love.jpg

Főleg akkor, hogyha ez egy vibrációs gyűrű, ami a csikló izgatására is alkalmas eszköz. A legegyszerűbb változattól a full extrás vibrogyűrűkig minden megtalálható a sexshopok kínálatában.

Nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat és ha a másik fél is nyitott ezekre a dolgokra, akkor valószínűleg örülni fog a vibrációs gyűrű által okozott gyönyörnek.

Jóból is megárt a sok

 

A heregyűrű vagy péniszgyűrű rendszeres használatából még nem lehet probléma. A gondok ott kezdődnek, ha nem vesszük le időben, mert azzal többet árt a faroknak, mint használ. Elvégre azon egyszerű elven „működik“, hogy elszorítja az ereket, ezzel csökkentve a vér kiáramlását a hímtagból.

Ennek kapcsán azt is érdemes hozzátenni, hogy ne a „minél szorosabb, annál jobb“ szempont szerint válasszunk, mert ez csak kényelmetlenséget fog okozni. Fém gyűrű esetén akár rá is szorulhat a farokra, aminek az eltávolítása, csak orvosi beavatkozással lehetséges.

Élvezet veszélyek nélkül

 

A rendeltetésszerű használat viszont nem tartogat semmi negatívumot a vibrációs gyűrűvel kapcsolatban. Sőt az élvezetek csak fokozódhatnak minden alkalommal, amikor beszerzünk egy új modellt, hiszen az akkus változatok esetében a rezgésmódok is variálhatóak.

Mások véleménye a péniszgyűrűről

 

Ha még kezdők vagyunk a témában, akkor mindenképp érdemes elolvasni mások tapasztalatait, mert ez is sokat segíthet a választásban. A beszámolók túlnyomó részében a párok mindkét tagját nagyon izgatta a farokgyűrűvel elért eredmény.