Miért vonzzák a nőket a rossz fiúk?

Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk?

Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy művész, egy Casanova, egy tipikus Adonisz aki az alfahímek alfája mindannyiunkat vonz.

Furcsa kép él bennünk a pasikról. A biztonságra és a stabilitásra vágyunk, de e mellett a rossz fiúk megszelídítése is hatalmas vágyunk. A rózsaszín köd folyamán tudjuk, hogy nem is olyan, amilyennek mindenki gondolja, mert csak mi ismerjük igazán az Ő énjét, csak mi vettük észre, hogy mennyire érzékeny... Na ez általában nem így van, de minden nő életébe kell legalább egy negatív tapasztalat, hogy az igazi nagy szerelmet értékelni tudjuk.

Az ilyen pasik nagyon vonzóak, főként azért mert minden nőtársunk epekedik utánunk. Az elérhetetlen, a megkaphatatlan mindig is vonzó...

Mire számíthatunk, ha a rossz fiú mellett döntünk?

Az bután hangzana, hogy semmi jóra és ez ebben a formában nem is állja meg a helyét. Felfűtött erotikára, vad kalandokra, ha barátunk nagy nőcsábász, akkor olyan kedves mondatokra, amelyektől nemhogy nőnek, hanem istennőnek érezhetjük magunkat. Érzelmek is lehetnek, de azokat nem biztos, hogy érdemes komolyan venni, mert egy ilyen férfi esetében soha nem lehet tudni, meddig tart a nagy lamour...

Érdemes kihagyni? Szerintem nem! Hogy miért? Mert meg kell tapasztalnunk, milyenek az igazi Casanovák, akik a tenyerükön hordozzák a nőket! Stabilitásra és biztonságérzetre nem számíthatunk tőlük hosszútávon. De amikor az alfahím a karjaiban tart, olyan biztonságban érezheted magad, mint még soha. Akkor, abban a másodpercben semmi nem számít és ő akkor csak a tiéd. De ne felejtsd el, hogy ez arra a pillanatra, vagy a légyottokra vonatkozik. Ne várd el tőle, hogy mindig ilyen legyen, mert az elvárásokkal tönkreteheted a kapcsolatot és nagyon sok fájdalomtól is megkímélheted magad, ha lazán veszed.

 

 

 

Rossz fiúból jó fiú?

Egy ilyen férfitól el lehet várni a változást, de nem biztos, hogy megéri. Téged mi vonzz benne? A szenvedély, a tűz, a mérhetetlen életerő ami a szemeiből tükröződik? Ha igen, akkor tudnod kell, hogy az ilyen pasik megváltozhatnak egy nő kedvéért, de abban nem biztos, hogy lesz köszönet. A változás magával hozhatja azt is, hogy már nem úgy tekintesz rá, ahogyan azelőtt. Ha megnyugszik és csak a tiéd, már nem annyira érdekes, izgalmas, már nem kell küzdeni érte. A madarak is addig szépek, amíg tudnak szárnyalni, ez a helyzet a Casanova beállítottságú pasikkal is.

Hűséges lesz?

Kérdéses. Lehet, hogy nem lesz az, még akkor sem, ha a kedvedért megváltozik, de jó színész még lehet. A férfiak nem monogám alkatok (és a nők sem). Másak a biológiai desztinációink. A pasik nem csak most, már a történelem kezdetén is több nőt tartottak, kultúrától és korszaktól függően elfogadott volt, vagy elítélt dolog. Szerethet és lehet szerelmes is, attól amiért több szeretője van. Ő genetikailag így lett kódolva, nem akar bántani, de teljesen megváltozni sem, mert akkor nem önmaga lenne. Egy kapcsolat nem szólhat csakis a lemondásokról, mert az előbb-utóbb egyik félnek sem lesz jó.

Elfogadod, vagy megfutamodsz?

Mennyit ér neked a szerelem érzete, a tökéletes erotika, az ha egy pasi ért a nők nyelvén? A pillanatnyi biztonságérzet, a mindennél jobb ölelések, a tüzes csókok, a szenvedélyes pillantások? Ha bátor vagy, belevágsz és élvezed amíg tart. Ha pedig sikerül megszelídítened próbáld meg élvezni és elfogadni a hibáival együtt, mert ő sem tökéletes. A romantikus pillanatok, amikor magához ölel és úgy néz a szemeidbe, hogy érzed most szerelmet vallana, lehet, hogy azok aminek tűnnek, de ebben nem lehetsz biztos. Egy ilyen pasi olyan mint a szerencsejáték! Vagy bejön, vagy nem. De ha bátor vagy és meg akarod szerezni, vagy legalábbis élvezni akarod minél hosszabb ideig, akkor All in és adj bele mindent!

Mit vár el a rossz fiú?

Ennek a pasinak nehezen tudsz újat mutatni, mivel több nője volt mint azt gondolnád. De a törődés, a kedvesség, a tökéletes erotika őt is leveszi a lábáról. Az anyáskodás szerintem már kevésbé, mert ők a lázadó kategóriába tartoznak, akik ki akarnak törni, akik nem szeretik a kötöttségeket és magukkal is elhitetik, hogy jobb nekik egyedül, hiszen csak akkor élhetik igazán az életüket.

A rossz fiúk különleges vonzerővel bírnak. Ha belemész egy ilyen kapcsolatba, vagy viszonyba, lehet, hogy sokat fogsz szenvedni, de csak akkor, ha nagyon komolyan veszed. Ha hagyod alakulni a dolgokat és nem fűzöl hozzá túlságosan sok reményt, nem úgy indítasz, hogy vele akarod leélni az életed, akkor sok csodás pillanat várhat rád. Lehet, hogy nem tart örökké és barátunk tovább áll, ha felbukkan az új "áldozat" de biztosan felejthetetlen emlék marad. Egy jó fiútól, egy férjnek való pasitól soha nem kaphatod meg (tisztelet a kivételnek) azt az érzelmi intenzitást, tüzet és tökéletes erotikát, mint egy ilyen pasitól. A Casanova alkatoknak a nők a hobbijuk és ezért tudják is mire vágynak a hölgyek! A szórakozás és a szenvedély velük garantált! A jó fiúk tökéletes férjek és apák, de a házasság előtt nem árt 1-2 rossz fiú, akivel, aki mellett kiélheted magad és megtudhatod milyen igazán nőnek érezni magad. Azt viszont ne felejtsd el, hogy nem mindig éghetünk ugyanolyan szinten és senkitől sem lehet elvárni, hogy mindig ugyanolyan rajongó és odaadó legyen, mint a tökéletes pillanatokban!


Csajok mik a tapasztalataitok a rossz fiúkkal? Csodás élmények, vagy összetörték a szíveteket? Rossz fiúk, ha olvastátok, osszátok meg velünk a tapasztalataitokat! Ti jobban tudjátok, mit, miért csináltok és mire vágytok, én csak logikázni tudok!