Pikáns szexi ajándék rendelhető

migrans_love.jpgHa szeretnénk meglepni kedvesünket, és valamivel kedveskedni akarunk neki, akkor díszítsük fel a lakást rózsaszirmokkal. Az újrahasznosítható szirmokat különböző színekben vásárolhatjuk meg az internetről. Egy romantikus este nélkülözhetetlen elemének számít.

Pikáns szexi ajándék közé tartozik a kámaszútra kocka, amellyel az unalmas együttléteket tudjuk feldobni. Nem kell hozzá felkapcsolni még a villanyt sem, hiszen a kockák fluoreszkálnak. Mivel sötétben világítanak, így még sejtelmesebbé válik a játék.

Nagyszerű szexi ajándék akár házassági évfordulóra is. Ha valami hasonlót keresünk, de inkább a romantika jellemzi kapcsolatunkat, akkor válasszuk az erotikus varázsszívet. Ez egy olyan szexi ajándék, amelynek a használata nagyon egyszerű.

A szív közepén egy kijelző található, a kijelzőn pedig mindig más és más pozitúrák között lehet válogatni. A játék célja az, hogy az éppen megjelent pózt kell végrehajtani, ha váltani szeretnénk, elég csak felrázni a szívet és új kép jelenik meg rajta.