Kövér vagyok, hódítani akarok!

fat.jpgNincs ezen mit szépíteni! A kövér nők senkinek sem kellenek! Persze áltathatjuk magunkat, hogy a sikeres párkapcsolat vagy a sikeres pasizás nem a külalakon múlik, hanem a belső kisugárzáson, az önbizalmon, de ez a legtöbb esetben nem így van.

Ez csak azon hamis pozitív megerősítések egyike, amit esetlegesen azok az életvezetési tanácsadók adnak, akik ebből élnek. A „páciens” ideig-óráig el is hiszi, hogy ő valóban szép a maga módján, kívánatos és csak a belső kisugárzását, energiaszintjét kell ahhoz emelnie, hogy végre megtalálja az igazit.

A helyzet az, hogy az igazi közben a Facebookon vagy bárhol az interneten a modell alkatú lányokra „csorgatja a nyálát”, akik feszes, ágaskodó cicikkel és kerek popsikkal domborítanak a tükör előtt egész alakos szelfikkel hergelve a pasikat. Valahol az van kódolva ebben a – lényegtelen milyen politikai vonatkozású – médiavezérelte hisztis világban, hogy egy nő csakis 50 kg-nál kezdődik és 60-nál már véget is ér. Esetleg vannak elvetemült férfiak, akik önként bevallják, hogy ők bizony a teltebb nőket kedvelik, és saját bevallásuk szerint is kedvelik a még épp hogy 70-75 kg-s nőket. Csodálom ezeket a férfiakat, akik bemerik vallani azon társaik előtt, akik már „zsírdisznóznak” egy 70 kg-s nőt, hogy bizony számukra a pihe-puha gömbölyű forma a vonzó. Megjegyzem én még ilyen férfival élőben nem találkoztam, aki komoly párkapcsolatot is akart volna!

Nem vagyok naiv, tudom, hogy az esetek többségében a külső az, ami megfogja a férfit, de amíg egy kövér nő „disznó” jelzőt kap, addig egy kövér pasi „édes mackó”, és ez a homlokegyenest egymással ellentétes megállapítás veri ki nálam, és több kövér nőtársamnál a biztosítékot.

Ennyi lenne? Le vagyunk írva? Ennyire fontos a külső, ami megfog, hogy esélyt sem adunk a belsőnek, ami megtart? Van-e egyáltalán esélyünk párkapcsolatra, ha ennyi előítélettel találkozunk? Mondjunk le a szerelemről?

Az is lehet, hogy a férfi olvasók közül mindenki mellett egy modell fekszik esténként, és rossz helyre teszem fel a kérdést.

banner.gif