Bárkiből lehet szép nő?


47.jpgA válasz pedig igen, ami megváltás azoknak akik nem nyertek a genetikai lottón. Ha most nem megyünk bele spirituális nézetekbe és nem puffogtatjuk a szokásos "nincs csúnya ember, mindenki szép", " a szépség belülről fakad" frázisokat, akkor eljuthatunk oda, hogy beismerjük, hogy nekünk, vagy bárki másnak is lehetnek szépséghibáink.

Ez azért zseniális és hasznos mert az arcunkon egy kis árnyékolás technikával tudunk segíteni, nem kell hozzá sok minden csak arányérzék és a megfelelő ecsetek/sminkek. A smink kiemeli egy nő szépséget viszont ha rosszul alkalmazzuk akkor pont az ellenkezőjét érhetjük el vele, ezért fontos, hogy amikor valami radikálisan új smink technikát próbálunk ki, alaposan nézzük meg a végeredményt a tükörben mielőtt elhagyjuk a házat.
A sminknek több ezer éves kultusza van, és ma már profi technikákkal egy teljesen más arcot is varázsolhatunk magunknak ennek köszönhetően pedig egy jó smink tökéletes egy férfi megtévesztésére.

Milliószor lehet hallani, hogy a férfiak nem ismernek rá a barátnőjükre, egyéjes kapcsolataikra miután a lányról lekerült a smink és egyetértek velük abban, hogy ez egyfajta "becsapás" a nő részéről. Van valami vonzó az asszimmetriában, nézzük csak Barbra Streisand orrát, ő szép, pedig nem áldotta meg a sors gyönyörű arccal, egy barátom szokta mondani, hogy a világ legcsúnyább szép nője.

A sminken kívül a jól megválasztott frizura is teljesen megváltoztatja a nő arcát. Ha megtanuljuk mi az ami jól áll nekünk, a smink és a frizura tekintetében, akkor ellensúlyozhatjuk a kisebb szépséghibákat. A nagy orr, elálló fülek, vékony ajkak és még hosszasan sorolhatnánk, mind javíthatóak. A kicsi ajkainkat a mai modern sminkelési technikákkal telté változtathatjuk, de akár a szépen sminkelt szemekkel is ellensúlyozhatjuk. Ez csak egy példa a sok közül, de láthatjuk, hogy ma már a csúnyácskább nők is széppé válhatnak, ha nem restek és törődnek magukkal. Egy profi sminkes és fodrász csodássá varázsol akárkit és számtalan technikát elleshetünk tőlük, de akár az interneten is tájékozódhatunk, mivel szépségtippek sokaságát fellelhetjük néhány kattintással.

Fontos, hogy egy nő vállalja önmagát minden téren és ez külsőre ugyanúgy érvényes mint a belsőre. Emeljük ki azt ami szép, de azért maradjunk felismerhetőek, hiszen akkor vagyunk jó nők, ha felvállaljuk önmagunkat.