Boldog órák kötelezettségek nélkül...

Az erotika ösztönös vágyunk, viszont előfordulhat, hogy a kapcsolat, vagy a házasság ellaposodik és ekkor otthon már nem kapjuk meg azt amire igazán szükségünk lenne. Mit lehet ilyenkor tenni? Egyesek beletörődnek, mások szeretőt tartanak, de van aki inkább a sex partner mellett dönt.

Mi a jobb, ha szeretője van, vagy inkább neten keres valakit akivel eltölthet pár kellemes órát a férj/feleség? A szeretővel lelki kötődés is kialakulhat, de a sex partner esetében ez már nem olyan valószínű, így nem kell, hogy a házasság rovására menjen az erotikázás.

A sex partner ugyan arra vágyik, mint a kiéhezett nő, vagy férfi. Nem akar romantikát és a virágot sem várja el, egyszerűen csak jól akarja érezni magát. A találkozásból lehet egyéjszakás, vagy akár alkalmi kötetlen kapcsolat is. Viszont nem kell elmenni randizni és lefutni a szokásos köröket, csak a fülledt erotika a fontos. Talán meglepő, de nem csak a férfiak, a nők is élnek ezzel a lehetőséggel. Az interneten keresgélve Magyar sex partner kereső Budapesten és vidéken is található, ami azt jelenti, hogy mindegy melyik pontján élünk az országnak, ha szeretnénk kiélni magunkat, megtehetjük. A félreértések elkerülése végett, nem pénzért hirdetik magukat ezek a személyek, egyszerűen csak az élvezetre vágynak.

A szex partner kereső lényege, hogy kényelmesen, online kiválaszthatjuk azt akivel elszórakoznánk. A profilokhoz fotó is tartozik és alap adatokat is megtudhatunk az emberekről. Egy rövid bemutatkozó szöveg után elolvashatjuk, milyen partnerre vágyik, mit nyújtana és milyen az érdeklődési köre. Ezeknek tudatában már nagyjából átlátjuk, hogy az illetővel passzolnánk, vagy sem. Így felvehetjük vele a kapcsolatot és ha mindketten ezt szeretnénk beszélgethetünk egy kicsit a személyes találkozás előtt. Az első találkozáson eldől, hogy ő az akit kerestünk, vagy sem. A sex partner kereső azért is jó, mert semmi sem kötelező, két felnőtt ember döntésein alapul a viszony. Ha élőben mégsem szimpatikus az adott személy, akkor mosolyogva elnézést kérhetünk és keresünk mást aki jobban megfelel az igényeinknek...

Sok olyan kapcsolat van, amelyben az erotika már nem fontos, de a felek nem akarnak kilépni a házasságból, mert szeretik egymást, vagy más kötelékek tartják össze őket. Azt azonban nem várhatjuk el, hogy a kedvesünk lemondjon az erotikáról, csak mert nekünk nincs rá szükségünk. Ezért talán elfogadhatóbb egy ilyen viszony, mint egy szerető, aki potenciálisan veszélyt jelent a kapcsolatra. A szexpartner általában nagyon diszkrét, titokban is lehet tartani a buja órákat, ha nem akarjuk, hogy a feleségünknek/férjünknek ez fájjon. Tagadhatjuk, de az erotika az életünk része és ki így – ki úgy, kiéli magát és teret enged a vágyainak, mert erről az örömforrásról nem lehet lemondani.

Mi a véleményetek? Kíváncsi vagyok, hogy számotokra elfogadhatóbb egy alkalmi partner, mint egy hosszú távú viszony?