Az álmaid valóra is válthatod...

Az erotika az életünk része, de nem mindig van rá lehetőségünk, hogy otthon kipróbáljunk mindent amit szeretnénk, mert talán a partnerünk nem ugyan arra vágyik, mint mi. Lehet, hogy a gátlások uralják és az új dolgokat nem is hajlandó kipróbálni. Mit tehetünk? Elfogadjuk a monoton éjszakákat, vagy máshol keressük a boldogságot?

 

Ami egyeseknek perverz ötletnek tűnik, az másoknak izgató. Van aki csak a hagyományos misszionárius pózt tudja elképzelni, de az is csak akkor jó, ha a lámpa is el van oltva. Más akkor élvezi igazán az erotikát, ha valami újdonság is van benne. Mindenkinek vannak erotikus fantáziái, a nők és férfiak is szeretnek álmodozni, de miért ne lehetne valóra váltani az álmokat? Ha otthon nem kapjuk meg amire szükségünk van, nem kell kilépnünk a kapcsolatból, főleg amennyiben más területen minden rendben van és még szeretjük is a párunkat. A szexpartner azért van, hogy valóra váltsa a legtitkosabb vágyainkat. Női és férfi szexpartner is található online, sőt akár az édes hármast is kipróbálhatjuk így és sok más fantáziánknak is teret engedhetünk.

 

A szexpartner kereső előnye, hogy diszkréten kereshetünk valakit, akivel eltölthetünk pár kellemes órát anélkül, hogy ennek híre menne. Mielőtt valaki félreértené, nem hivatásos nőkről/férfiakról van szó, hanem olyan emberekről, akik szeretik halmozni az élvezeteket. Ha nem akarjuk a randikra és a felesleges körökre pazarolni az időnket, akkor az oldalán megtalálhatjuk a nekünk tetsző személyt, akivel akár már ma éjjel eltölthetünk pár boldog órát. A szexpartner kereső előnye, hogy nem kell a véletlenre bíznunk a fantáziáink megvalósulását. Egy randi lehet, hogy másként alakul mint azt tervezzük, vagy az is lehet, hogy eljutunk az ágyig, csak a partner nem ugyan arra vágyik, mint amire mi. A szexpartnerrel azonban előre megbeszélhetjük, mi az amit akarunk és miután tisztáztuk az elvárásokat, találkozhatunk, hogy végre a fantáziánk és a fülledt erotika uralja az éjszakát. Nem kell udvariaskodni és burkoltan fogalmazni, elmondhatjuk, mit is szeretnénk. Az online szexpartner kereső előnye, hogy a fotók alapján egyszerűen eldönthetjük, ki az aki szimpatikus, csak azzal találkozunk, aki megfelel az ízlésünknek. Akármilyen elvárásaink is vannak, megtalálhatjuk azt aki megfelelő a számunkra és végre megélhetjük az igazi erotikát, gátlások és tabuk nélkül. Az, hogy ez megcsalás, vagy csak eltitkolt élvezet talán inkább lelkiismereti kérdés. Az emberek nagy része úgy gondolja, hogy inkább máshol keresi a boldogságot, de ezt otthon nem meséli el, mintsem a kedvesével vita legyen, vagy éppen rámenjen a kapcsolat...

 

Mi a véleményetek a témáról?