Eszkort szolgáltatás akár online is

9337_5351821a71025.jpgAmennyiben az ember nem túl sikeres a párválasztásban, de szeretne egy dekoratív hölgy társaságában mutatkozni, vagy éppen pár kellemes órát akar eltölteni, erre is van lehetősége, mivel ma már online is lehet ismerkedni. Ha biztosra akarunk menni és nem szeretnénk az online társkeresők sokaságára regisztrálni és számtalan levelet elküldeni vagy bejön, vagy sem alapon, akkor az eszkort szolgáltatás az amire szükségünk van.

A férfiak jobb helyzetben vannak mint mi nők, mivel sokkal több női eszkort van, mint férfi, így a választási lehetőség hatalmas. Akármilyen is az úr ízlése, garantáltan talál magának megfelelő nőt, mivel a szőkétől a vörösig, a karcsútól a molettig sok -féle lány kínálja szolgálatatásait. Az eszkort szolgáltatást kínáló oldalakon folyamatosan megjelennek új lányok is, így ha az újdonság varázsa vonzza az urakat, akkor mást sem kell tenniük, mint átböngészni az online profilokat. Az eszkort szolgáltatás nem összekeverendő a világ legősibb szakmájával, mivel ezek a lányok akár társaságba is elkísérik a magányos férfiakat. Elmehetünk velük egy üzleti vacsorára, vagy színházba, megjelenhetünk velük céges partikon, de természetesen egy kellemes éjszakát is eltölthetünk a választott hölggyel ha erre vágyunk.

Az eszkort szolgáltatás keretein belül csinos és fiatal hölgyekkel lehet ismerkedni, sőt V.I.P. kategória is van, ebbe tartoznak a legkeresettebb lányok, akikkel elégedettek az ügyfelek. Egy kereső is van az oldalon, amelynek alkalmazásával megadott paraméterek szerint szűkíthetjük a kört, hogy könnyen megleljük a számunkra megfelelő eszkortot. Ahogy már az elején is írtam, sokkal több a női eszkort, mint a férfi. Elgondolkodtató, hogy ennek mi lehet az oka. A nők részéről kisebb az igény egy ilyen jellegű szolgáltatásra, vagy a férfiak nem szívesen vállalják fel ezt a szerepet?

Az eszkort lányok profiljai között böngészve rájövünk, hogy vannak bevállalósabbak és prűdebbek is, van aki a fotókon is többet mutat magáról, míg mások inkább csak sejtető képeket töltenek fel. A képek mellett a lányok rövid bemutatkozása is elolvasható, így legalább pár dolgot megtudhatnak az urak az adott hölgyről, mielőtt felveszik vele a kapcsolatot. Van aki a nap 24 órájában várja a hívásokat, míg más csak időnként érhető el. Az adatlapokból az is kiderül, hogy a hölgyeknek milyen kvalitásai vannak, vagy milyen extra szolgáltatásokat vállalnak. A hölgyek legtöbbje angolul is beszél, de vannak olyanok is akik több nyelven beszélnek, így akár külföldi ügyfeleket is elszórakoztathatnak.

Az eszkort mára egy elfogadott szolgáltatás lett és ez talán érthető is. Az ügyfél és az eszkort is tudja mire számíthat, nem kell a fölösleges köröket lefutni és reménykedni benne, hogy összejöjjön a randi és egy kellemes este legyen belőle. Az oldalon értékelni is lehet a hölgyeket, így ha nem bízunk a választásunkban, elolvashatjuk más ügyfelek véleményét, láthatjuk milyen értékelést kapott az adott nő és ez alapján is dönthetünk.

A romantikus, vagy szenvedélyes éjszaka gyakorlatilag pár kattintással le is szervezhető. A mai férfiaknak ezáltal nagyon könnyű a helyzetük, ha nem akarják magányosan tölteni az estéiket. De vajon ennyi elég a boldogsághoz? Az érzelmek nélküli erotika lehet jó? Vagyis fizikailag lehet kielégítő, ez egyértelmű, de nincs szükség valami pluszra, többre ahhoz, hogy úgy érezzük most tényleg egy csodás éjszakát töltöttünk valakivel? A fotókat az escortprofil.com oldalról töltöttem le, szándékosan nem hazai oldalról válogattam.

Mint már megszokhattátok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ti igénybe vennétek egy ilyen szolgáltatást, vagy már ki is próbáltátok?