Szeretnéd ha a lakásodból otthon lenne?

Lehetsz szingli, élhetsz párkapcsolatban, lehetsz fiatal, vagy idős van valami ami mindannyiunkban közös, kortól, nemtől és családi állapottól függetlenül! Mégpedig, az hogy szeretünk otthon lenni. Persze csak akkor, ha haza megyünk, az otthonunkba és nem csak egy lakásba, amely kopár, rideg és sivár.

A lakás hangulata, a lakók közérzetét is befolyásolja. Ha eddig üresnek tűnt a szobád, vagy a nappalid, ha hiányzott az a valami, az a megmagyarázhatatlan kis plusz, amit talán meg sem tudsz fogalmazni, csak érzed, hogy kell valami amitől barátságosabb, otthonosabb lesz a lakásod, akkor a falmatrica neked lett kitalálva!

A falmatricák varázslatos hangulatot keltenek. Nem kell átrendezni a lakást, vagy kifesteni, újratapétázni ahhoz, hogy egy kis színt vigyél az otthonodba. Ami a legjobb a falmatricában, hogy az aktuális hangulatodat is tükrözheti. Az ágyad fölött lehetnek szárnyaló madarak, vagy hatalmas vörös szívecske, de akár a béke angyala mellett is dönthetsz, aki őrzi álmodat.

A nappalid díszíthetik idézetek, röpködő pillangók, vagy éppen egy szobor szerű matrica, amely különleges hangulatot ad az otthonodnak. Választhatsz feketét, vagy színeset, kicsit, nagyot, vagy hatalmasat, lehet matt, vagy fényes, de ha szeretnéd akár foszforeszkáló is. A kínálat hatalmas, már-már zavarba ejtő, mert annyi gyönyörűség van, hogy nem könnyű közülük választani.

A falmatrica jól mutat a hálószobában, a nappaliban, de a konyhában, sőt még a fürdőszobában is. Egy üzlethelyiség pedig egyedivé varázsolható az alkalmazásával. A művészetek kedvelői, az Art kategóriában számos különleges darab közül választhatnak, amelyekből árad az a bizonyos plusz, ami ahhoz kell, hogy otthon jól érezd magad.

 

Most felmerülhet bennetek a kérdés, hogy miért is írok a falmatricáról, hiszen a blog alapvetően nem lakberendezés témájú. A válasz nagyon egyszerű, beleszerettem! Imádom, hogy a lakás otthonná varázsolható anélkül, hogy hatalmas összegeket kellene rá költeni, hogy a hálószoba pillanatok alatt angyalivá, vagy akár démonivá változtatható. Ami a legjobban tetszik, hogy ha nem találod meg a kínálatban amit keresel, akkor gond nélkül elkészítik neked azt a falmatricát, olyan méretben amilyenről álmodoztál. Lehet az kép, vagy egy idézet, ami illik a hangulatodhoz, amitől jobban érzed magad mikor belépsz a lakásba, ami mosolyt csal az arcodra az álmos reggeleken.

A falmatrica felragasztása nagyon egyszerű, a nők is könnyedén elboldogulnak vele! A matricák megrendelése csupán pár kattintás és ezt követően nemsokára élvezheted az újjászületett otthonod különleges hangulatát. A gyerekszoba is egyedivé varázsolható ezekkel a szépségekkel! Nem kell kínlódnod a festéssel, ha egy macit, vagy egy kisautót, esetleg állatkákat szeretnél a gyermeked szobájának falán látni. A kicsik is nagyon élvezik, ha a környezetük szép és barátságos.

A Katica Matrica bolt termékkínálata hatalmas, itt tényleg mindenki megtalálja azt ami tetszik neki, ami illik az otthonához, stílusához, hangulatához. Ráadásul az árak is nagyon előnyösek és rengeteg akció van, így nem kell nagy költségekre számítani, ha egy kicsit szeretnéd feldobni az otthonod.

Már tudom, hogy az a kis plusz ami a lakást megkülönbözteti az otthontól nagyon sokat számít. Ha a kopár falak helyett egy vidám képet látsz reggel amikor felébredsz, vagy délután mikor belépsz az ajtón jobb lesz a hangulatod. Hogy számotokra is könnyedén elérhető legyen a falmatricák széles választéka, egy ideig minden cikkben szerepelni fog a bolt bannere. Így csak egy kattintás és már át is nézhetitek a kínálatot, kiválaszthatjátok azokat a matricákat, amelyek tetszenek nektek. Jó vásárlást kívánok, remélem a Ti lakásotok is otthonná alakul! A webshopot itt találjátok.