Szilveszter a szeretővel, vagy mégsem?

A szilveszteri bulik hangulatosak, de izgalmasak is lehetnek, főként ha ott van a férj/feleség és a szerető(k) is. Ha a szerető a baráti társaságba tartozik, akkor elég nehéz lesz elkerülni a közös ünneplést és nem is biztos, hogy mindenki el akarja kerülni.

Szilveszteri botrány

A legfurcsább helyzet talán az amikor a férfinak van felesége, a szeretője pedig szingli. Na ilyenkor minden megtörténhet a szilveszteri partin. Ha a szeretővel le vannak tisztázva a szabályok, akkor nincs különösebb ok az aggódásra... de ha a szerető szerelmes és mindenképpen meg akarja szerezni magának a férfit, akkor lehetnek problémák, főleg ha túl sok pezsgő fogy. Meg lehet előzni a lebukást? Ha egyik fél sem akar lebukni, akkor igen, bár az összenézések és a nagy mosolyok árulkodóak lehetnek. A lopott csókokra pedig különösen vigyázni kell, köztudott, hogy mindig akkor kerül elő valamelyik pletykás ismerős aki megláthatná amikor nem kellene... Ha pedig tudjuk, hogy a szerető "labilis" vagyis képes lenne kitálalni, akkor lehet, hogy érdemesebb elkerülni a közös ünneplést, persze csak ha nem akarjuk az új évet botránnyal és válással kezdeni.

Külön ünnepelni

A szingli szerető számára nincs is annál rosszabb érzés, minthogy a szerelme az ünnepeket nem vele tölti. A külön szilveszterezés és a telefonba suttogott halk szeretlek nagyon lélekromboló lehet. Ha a szerető elfogadta a státuszát és nem akar változtatni, akkor nem így éli meg, de általában ez a ritkább eset. A szilveszteri partin már lehet reménykedni, hogy pár nap és ismét minden visszatér a régi kerékvágásba... mindenki dolgozik és a választott, házas fél is gyakrabban el tud szabadulni otthonról, így több ideje jut a szeretőjére. Az új évet nem érdemes sírással kezdeni... ha már külön kell ünnepelni, akkor érdemesebb megpróbálni élvezni az adott bulit. Ez jó lehetőség az ismerkedésre is, talán itt találja meg a szingli szerető a nagy őt, aki szabad.

 

Házas szeretők

Amikor mindkét fél kapcsolatban él, akkor a legkisebb az esélye annak, hogy valaki borítani akarná a kapcsolatát a szeretője miatt, bár ezt soha nem zárhatjuk ki teljesen. Mindenki a saját párjával ünnepel, érdekesebb esetben a két pár együtt, egy partin köszönti az új évet, de ebben az esetben talán kevésbé fájdalmas az egész helyzet. A szeretők nincsenek egyedül, így nem viselik olyan nehezen azt, hogy nincs velük az akiért rajonganak. Az újévi sms/telefon pedig izgalmas pillanatnak számít... A közös ünneplés azért érdekes lehet, főként ha mondjuk a szerető és a feleség/férj barátok is, bár akkor nem csak az év ezen napján futnak össze közösen, így talán már volt idejük megszokni a helyzetet. A titkolózás és a színjáték nehéz feladatnak tűnhet, de adott ponton még élvezetes is lehet, az izgalmakat mindenki kedveli...

Nyitott kapcsolatok

A másik véglet... mindenki együtt, boldogan... A férj/feleség ismerheti, vagy jó viszonyban is lehet a kedvese szeretőjével, így a feszültségek talán kizárhatóak. Ebben az esetben is előfordulhat egy eltitkolt szerelem, de ez mindig minden kapcsolatban megeshet, így a botrány lehetőségét nem zárhatjuk ki teljesen. Viszont ha mindenki mindenkivel jó viszonyban van és a féltékenység sem jellemző a kapcsolat szereplőire, akkor lehet boldog a közös ünneplés. Az új év akár még egy édes hármas/négyes felállással is kezdődhet... :)

Ha felbukkan az ex

A szilveszteri partikon mindig összefuthatunk rég nem látott ismerősökkel, rosszabb esetben az ex is ott lesz a partin. Ha a volt szerelmespár mind két fele szingliként érkezik, akkor akár kellemes vége is lehet a történetnek, újra egymásra találhatnak, ha nem hosszabb időre, legalább szilveszter éjszakára... Amikor az egyik félnek van párja, a másik pedig szingli, akkor már lehet kellemetlen a helyzet... a pezsgő csodákra képes és előjöhetnek a régi érzelmek, ami aztán nagy beszélgetéshez és még kitudja mihez vezethet... A legjobb eset talán, ha egyik fél sem csinál nagy ügyet abból, hogy ott az ex és megpróbálják jól érezni magukat, bár nem könnyű helyzet, főleg ha nem volt túl szép szakítás és valamelyik félnek még érzelmei vannak a másik iránt... Ha mindketten párral érkeznek a partira, akkor lehet azon agyalni, hogy "erre cserélt le, engeeeeemmmm?" Legyünk őszinték, az ilyen érzések is képesek tönkretenni a hangulatot, főként ha még mosolyogni is kell az exre és az új választottjára... De másként is meg lehet élni a helyzetet, büszkék is lehetünk arra, hogy ott van mellettünk a párunk, persze az érzéseinket nem könnyű irányítani...

A szilveszteri bulikon sok kínos helyzet előfordulhat, reméljük ezeket sikerül elkerülni. Ti, hogyan ünnepeltek? Előfordult már veletek, hogy kínos volt a szilveszteri parti, mert felbukkant egy olyan személy is akire nem számítottatok? Buli a szeretővel, vagy inkább nélküle?