Eltitkolt vágyak - megjátszott orgazmusok, mire jó ez?

Az emberek sok esetben hajlandóak eltitkolni a vágyaikat, de az erotikában nem lehetnek gátlások! A nők nagy része nem mer beszélni a vágyairól... A férfiak kommunikatívabbak, vagy ha nem is mernek beszélni a vágyaikról, megpróbálják rávezetni a kedvesüket, arra, hogy mi az ami jó lenne a számukra és ez így lenne rendjén mindkét nem részről, szerintem!


Mindenkinek vannak vágyai és ezekről merni kell beszélni! Az elfojtott vágyak sok gondot okozhatnak egy kapcsolatban. A vágyak alatt nem extrém perverziókra gondolok. Sokszor az is csak egy titkos vágy, hogy az együttlét során kommunikáció is legyen... most nem az illedelmes társalgásra gondolok :)

A nők sokkal kevésbé merik felvállalni a vágyaikat, mint a férfiak, hiszen pornófilmet nézni kínos és az önkielégítés ááá az olyan téma, amiről még csak beszélni sem lehet.... Sokaknál még a franciázás is kiveri a biztosítékot, bár szerintem ez a szexuális kultúrától és a személyiség érettségétől függ.

Az új dolgok megijesztik az embereket, ezért néha ki sem mernek próbálni új dolgokat, pedig valójában nem is tudják, hogy az jó lenne-e. Benne van a pakliban, hogy rossz is lehet, akkor inkább ne próbáljuk ki...Szerintem ez nem jó hozzáállás, amíg nem próbálunk ki valamit, addig csak előítéleteink és elképzeléseink lehetnek az adott dologról. Ha kipróbáljuk az új dolgokat, akkor legfeljebb rájövünk, hogy ez számunkra nem kellemes, de akkor már tapasztalatból beszélünk és nem az előítéleteink alapján alkotunk véleményt! A kedvesünk számára is sokkal elfogadhatóbb, hogy valami nem tetszik, ezért nem csináljuk, de kipróbáltuk, megtapasztaltuk és rájöttünk, hogy nem ideális, viszont a szándék megvolt. Az is lehetséges, hogy kellemesen fogunk csalódni és rájövünk, hogy érdemes volt megpróbálni kielégíteni a párunk titkos vágyait, hiszen az nekünk is jó. Merni kell kipróbálni!

 

A szeretkezés a közös örömszerzésről szól, ezért az erotikus vágyakról is kommunikálni kell. A férfiak részére izgató lehet egy szexi fehérnemű,de  ha ezt közli a kedvesével, akkor az könnyedén félreértheti. Azért kéri azt, hogy szexi fehérneműben legyek, mert kövér vagyok, megunt, nem is engem akar... A férfi lehet, hogy nem is gondol az unalomra, csupán a látvány fontos ugye és lehet, hogy izgatóbb lenne a számára egy apró kis csipkekölteményben látni a kedvesét, mint egy pamut hálóingben. Ha merünk a vágyainkról kommunikálni, elkerülhetjük a félreértéseket! A nők akkor is hajlamosak mást gondolni a tények mögé, ha a férfiak őszintén elmondják, hogy mi az amit akarnak. Ilyenkor inkább kérdezni kell! A miért kérdést nem a barátnőknek kell feltenni, hanem annak aki a legjobban tudhatja rá a választ, a kedvesünknek és a a kételyeket így könnyedén elkerülhetjük!

A nők képesek hónapokon át, vagy rosszabb esetben akár még hosszabb ideig megjátszani az orgazmust, csak, hogy meg ne bántsák a kedvesüket. Ez úgy őrültség, ahogy van! A szeretkezés a közös örömszerzésről kellene, hogy szóljon és nem a színészkedésről! A férfiak és a nők nagyon különbözőek, ezért a kedvesünk nem tudhatja magától, hogy mi az ami jó nekünk. Nem merjük elmondani mi okoz örömet nekünk és rá sem vezetjük, akkor csak a saját elképzelései alapján kényeztethet bennünket. Ha még hangos sikoltozással is alátámasztjuk, hogy mennyire jó, akkor szegény férfi nincs honnan tudja, hogy máshogyan kellene próbálkoznia... ezért marad a színészkedés, meg a panaszkodás a barátnőknek.

Az erotikában nem lehetnek gátlások. Kommunikálni kell, de ha nem megy, mert ciki, akkor meg kell próbálni rávezetni a kedvesünket, hogy mi az amivel örömet szerezhet a számunkra. Tapintatosnak kell lenni, mert nem szeretnénk lerombolni a kedvesünk egóját, csak azt szeretnénk, ha az erotika valóban örömet okozna!

Nem az ágyban kell a színészi képességeinket bebizonyítani! Magunktól vonjuk meg az öröm lehetőségét, ha nem merünk kommunikálni, ahelyett, hogy élveznénk minden együtt töltött pillanatot.
A férfiaknak ilyen szempontból könnyebb, hiszen ők nem igazán tudják megjátszani az orgazmust, de ettől függetlenül lehetséges, hogy ők sem elégedettek, csak nekik egyszerűbben megy a kielégülés. A nőknél agyban dől el minden, az erotika is itt kezdődik! Az emberek nagy része tart attól, hogy megcsalják, de azon nem gondolkodnak el, hogy mi az amit nem adnak meg a kedvesüknek, amiért félrelépet? Sok más ok is lehet a megcsalás mögött, de ez az egyik leggyakoribb!

Merjük felvállalni a vágyainkat és kommunikáljunk róluk. Ha valami nem jó, azt is meg lehet mondani, tapintatosan és gyengéden. De arra is figyeljünk, hogy a kedvesünket mi tenné boldoggá! Kérdezzük meg, hogy mi az amire vágyik, hiszen az a cél, hogy mind a két félnek a lehető legjobb legyen minden együtt töltött pillanat, ne legyünk önzőek, figyeljünk a kedvesünkre és olyan élményekben lehet részünk, amelyekről álmodni sem mertünk volna.

Ti játszottátok már meg az orgazmust? Ha igen, miért? Mertek beszélni a vágyaitokról? Ha már beszéltetek róluk, hogyan tettétek és mi volt a reakció rá? Mit szóltatok hozzá amikor rájöttetek, hogy a kedvesetek színészkedik? Ha a kedvesetek valami újdonságot szeretne kipróbálni, felmerülnek bennetek a kételyek, hogy azért mert nem feleltek meg neki? Írjátok meg a véleményeteket! Beszéljük ki ezt a témát is közösen!