Minden pasi csak "azt akarja"?

A válasz szerintem nagyon egyszerű, igen. Minden pasi azt akarja, de nem csak azt! Gondolkodjunk reálisan, ha megismerkedünk valakivel, élvezzük a társaságát, időközben pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen vele az erotika, hiszen a kémia működik.

A nők általában kiakadnak és megijednek attól, hogy minden pasi "csak azt" akarja. Viszont ez nem is annyira rémisztő, ha belegondolunk. A pasik nem csak azért randiznak a nőkkel, mert szeretnék megismerni őket, hanem "hátsó szándékaik" is vannak. Ez mindig is így volt, csak ma ez már feltűnőbb, mert a rohanó világban, senki nem szeretné vesztegetni az idejét.


Ha egy pasi randira hív egy nőt, akkor kíváncsi rá. Vélhetőleg szeretné jobban megismerni, de ettől függetlenül az a cél lebeg előtte, hogy minél előbb erotika is legyen. Ezt sokan bevallják, sokan nem. Ha egy pasi kedves és romantikus, akkor is ugyan azt szeretné, csak máshogyan akarja elérni a célját. Ezzel nincs is probléma, hiszen ha az erotika nem működik, akkor a kapcsolat sem lehet felhőtlen.

Mindenki kíváncsi, a nők is. Csak a pasik azok akik felvállalják, hogy igen, ők nem csak randizgatni akarnak a nővel. A nők általában tartanak attól, ha túl hamar intim viszony lesz a dologból, akkor a férfi könnyű vérűnek gondolja majd őket. Ez nem feltétlenül így van. Ha működik a kémia és meg van a vonzalom, akkor miért ne lehetne erotika is?

A pasik mindig felmérik az esélyeket és azoknál a nőknél próbálkoznak leginkább, akiknél nagyobb esélyekkel indulhatnak. Ez nem is csoda, hiszen senki sem szereti a kudarcokat.

 

Ha két egyedülálló személyről beszélünk, mit veszíthetnek? Pár randi után erotikára kerül a sor és időközben kiderül, hogy működik, vagy sem a dolog. Ha nem, akkor legalább időben rádöbbennek, hogy nem kompatibilis pár és még mielőtt elöntené valamelyikőjüket a rózsaszín köd, tovább léphetnek. Ha működik az erotika és a fizikai vonzalom kölcsönös, akkor abból tartós kapcsolat is lehet. Miért? Mert a férfi szeret olyan nővel lenni, akivel meg van az összhang az erotika terén is. Ha a nő megfelelő a számára, akkor ismerkedni is akar, hiszen durván hangzik, de kényelmesebb egy kapcsolatban élni, egy nővel lenni, mint folyton keresgélni.

Ha az erotika jól működik, akkor a férfi számára megéri jobban megismerni a nőt. Akkor egyre inkább kíváncsi a személyére és szeretne minél több időt vele tölteni és kialakulhat a szerelem. Egy tartós és boldog kapcsolat is lehet a viszonyból! Ha jó az erotika és kellemes együtt, akkor előbb-utóbb mind a két fél érzi, hogy jó odabújni, megölelni, együtt lenni. Az erotika közelebb hozza a két félt és az érzelmek is egyszerűbben kibontakozhatnak.

Persze vannak olyan pasik, akik csak az egy éjszakás kalandokat keresik és ha ágyba bújnak a nővel nem feltétlenül akarnak folytatást. Ez a kockázat viszont mindig benne van a pakliban. Ha egy pasi szimpatikus és szeretnénk vele tartósabb kapcsolatot, akkor nem feltétlenül kell megrémülni és elzárkózni az intimitástól. Meg kell érteni, hogy van olyan, aki csak "azt akarja" de olyan férfi is van, aki "azt akarja" viszont több is lehet belőle.

Az erotika nagyon fontos egy kapcsolatban. A nők akár egy olyan kapcsolatban is képesek élni, amelyben számukra nem elég jó, vagy egyáltalán nem jó az intim viszony. Ennek nem sok értelme van. Lehet színészkedni, csak nem érdemes, hiszen ezzel a nő saját magától vonja meg azt, ami neki is járna. Nem megfelelőbb startból egy olyan férfival kapcsolatot kezdeni, akivel meg van az összhang? Tény, hogy az első-egy két éjszaka általában nem tökéletes, hiszen akkor még nem ismerik egymást a felek, de azt már lehet tudni, hogy ki, hogyan áll hozzá a dologhoz. Mennyire önző, vagy odaadó, mennyire jó megérinteni, vagy mellette lenni.

Szerintem nem annyira kínos egy-két éjszaka után rádöbbenni, hogy ez nem fog menni és tovább lépni, mint akár évekig próbálkozni és színészkedni. Ha jobban belegondolunk, akkor még női fejjel gondolkodva is van benne logika, hogy a pasik miért akarják minél előbb erotikára terelni a témát.

Egy nő számára viszont ez egy kockázatos helyzet, hiszen mi van akkor, ha csak "annyit" akar? Mit fognak majd gondolni az emberek? Hiszen ha egy pasinak sok hódítása van, akkor rá felnéznek, ha egy nőnek van több kalandja, akkor őt kellemetlen jelzőkkel illethetik. De a kérdés csupán annyi, hogy megéri azért vacillálni, mert esetleg az ismerősök, a társadalom számára nem elfogadott az, hogy egy nő is próbálkozik és több viszonya van? Szerintem nem azok az emberek fogják boldoggá tenni a nőt, akik kellemetlen jelzőkkel illetik, vagy elítélik, ezért nem is fontos a véleményük...


Mindenki saját maga dönti el, hogy mi az amit felvállal egy boldog kapcsolat reményében. De szerintem nem érdemes szingliként azon morfondírozni, hogy minden pasi "csak azt akarja" és ezért visszahúzódni. Könnyen lehet, hogy belefutunk egy-két olyan férfibe, aki csak egy éjszakás kalandot akar, de az is lehet, hogy attól amiért hamar erotikára kerül a sor egy csodás kapcsolat lesz a kiszemelt pasival. Ha csak egy éjszaka volt, az is lehet kellemes tapasztalat, ha meg több lesz belőle, akkor lehet örülni és jöhet a rózsaszín köd. Bátornak kell lenni és próbálkozni kell, hiszen az igazi senkinek sem fog bekopogtatni az ajtaján!


Felmerülhet a kérdés, hogy honnan lehet tudni, hogy egy pasi "csak azt akarja", vagy egy kapcsolatot is el tud képzelni a nővel. Tudni nem lehet, de sejteni igen, mert árulkodó jelek vannak. Ha egy férfi nem ront ajtóstól a házba és próbálkozik, kedves, futja a köröket, akkor vélhetőleg többet akar a kiszemelt nőtől. Ha törekszik, próbál a nő kedvében járni, meg akarja hódítani, akkor nem csak az erotika a cél. Hiszen nem fektetne annyi energiát a nővel való randizásba, ha nem akarna mást csak néhány kellemes éjszakát. Egy kedves üzenet, pár udvarias gesztus is lehet jelzés, hogy ebből akár kapcsolat is lehet. Mindig benne van a pakliban, hogy nem akar többet, csak profi a hódításban, de az adott helyzetben általában a nők érzik, hogy mi a férfi célja. Ha nem vagyunk elvakultak és nem tervezzük meg rögtön a közös életünket, akkor nagy gubanc nem lehet. Egy adott ponton meg is lehet kérdezni, hogy mit is akar emberünk. Nem szégyen nyílt lapokkal játszani. Szerintem egy magabiztos nő bátran felteheti a kérdést, hiszen a kommunikáció minden kapcsolat alapja. Csak a választ meg kell tudni érteni és nem kell olyasmit belehallani, ami nincs. Így egyszerűbben elkerülhetőek a csalódások és könnyebben alakulhat ki egy fantasztikus kapcsolat.

Ti mit gondoltok a témáról? Minden pasi csak "azt akarja"? Kialakulhat egy jó kapcsolat, ha hamar erotikára kerül a sor? Mennyi idő után próbáljátok meg erotikára terelni a témát?