Egy szerető vagy több szerető?

Az egy szerető, több szerető kérdés szerintem már sokunk fejében megfordult. Mi van akkor, ha valaki olyan szerencsés, hogy egyszerre több szeretőt is tud tartani? Ebben a helyzetben elképzelhető, hogy a szeretők tudjanak egymásról, vagy kizárt, hogy elviselnék a "vetélytársakat"? Vagy a szeretőnek nincs jogában féltékenykedni, főleg, ha ő sem egyedülálló?

Beszélhetünk szeretői viszonyról, vagy csak laza kapcsolatról, ha valakinek szüksége van rá, hogy több személlyel is erotikus viszonya legyen?

Mi van akkor, ha van egy férj/feleség, egy-két stabil szerető és mellé még becsúszik néha egy-egy kaland, vagy egy baráti összebújás? Érzelmek is vannak az ilyen kapcsolatokban, vagy csak erotika?

Szerintem az érzelmek is megkapják a maguk szerepét ha nem egy kósza éjszakáról beszélünk. Ha már szeretői kapcsolatot tartunk fent egy, vagy több személlyel akkor valamilyen érzelmek is kialakulnak...

A szeretői viszony önmagában izgalmat ad. Tény, hogy nem könnyű az időt beosztani, ha több személyes a játék, de ha a felek tudnak egymásról akkor még ezzel sem lehet gond.

Különleges embernek kell lenni, ahhoz, hogy valaki több szeretőt is tudjon egyidejűleg tartani? Erre csak a kiemelkedően jó külsejű emberek, vagy csak a nagyon okos személyek képesek? Vagy csak egy kis vonzerő és szervezőképesség kell hozzá? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen egy olyan személy, akit többen is "választanak"? Szerintem nem kell különleges embernek lennie, csak gátlástalanabb az átlagnál és él az alkalommal, lehetőséggel. Mindenki életében vannak alkalmak az ismerkedésre és szinte naponta lehet alkalom flörtölésre is, csak általában elmegyünk az ilyen lehetőségek mellett, vagy fel sem tűnik, hogy akár viszony is lehetne belőlük. A nyitottabb emberek, akik több szeretőt tartanak gondolom nyitottabban járnak-kelnek, könnyen ismerkednek. Még csak az sem előfeltétel, hogy olyan munkahelyük legyen, ahol sok emberrel találkoznak, hiszen a boltban, buszmegállóban stb. is lehet új ismeretségeket kötni...

A környezetemben van olyan személy, akiről tudom, hogy egyszerre akár 2-3 személlyel is viszonyt folytat és általában még tudnak is egymásról az illetők. Nem ismerik egymást, de tudják, hogy van más is rajtuk kívül és mégis belemennek. A kérdés csak az, hogy ezek a személyek a nagy remények miatt vállalják be azt, hogy egyek legyenek a sok közül? Azt hiszik, hogy majd ők megváltoztatják az illetőt, aki több szeretőt tart? Vagy egyszerűen csak arra van szükségük, amit a másik tud számukra nyújtani? Most nem az anyagiakra gondolok, mert olyanról már nem egyszer hallhattunk, hogy a jólét érdekében sok mindent el lehet nézni...

Miért van szüksége valakinek több szeretőre? Az erotika az egyetlen ok, vagy inkább az, hogy minden személy mást tud nyújtani? Mindenki más személyiség, mindenkivel máshogy telnek a közösen töltött órák, ami hatalmas változatosságot is jelent.

A szingliknek a legegyszerűbb egyszerre több szeretőt is tartani, hiszen nem kell elszámolniuk az idejükkel senkinek.

El lehet fogadni, hogy valaki egyszerre több szeretőt tart? Mi oka lehet valakinek rá, hogy belemenjen egy ilyen viszonyba?

Szerintem amíg ez minden félnek örömet okoz, nincs gond vele. A szeretőről ugye alapesetben tudjuk, hogy nem lehet a miénk, mert kapcsolatban él, vagy éppen házas, ezért nem táplálunk hiú reményeket, csak élvezzük a vele töltött időt. Sok esetben pedig a szeretői viszony mindkét szereplőjének van stabil kapcsolata, amit nem akar felrúgni. Akkor miért lenne gond az, ha valaki még egy-két személlyel erotikus viszonyt folytatna, vagy időnként lenne egy-egy hódítása? Azért a biztonságra mindenképpen hangsúlyt kell fektetni, mert ahol ennyire sok szereplős a történet, ott nem hinném, hogy lehet "bizalmi alapon" erotikázgatni...

Megéri egyszerre több szeretőt tartani? Elképzelhetőnek tartotok egy ilyen viszonyt? Az ilyen sok szereplős sztorik fen tarthatóak hosszútávon, vagy csak akkor ha mindenki tudja, hogy nem ő az egyedüli?