Szeretők - Kapcsolat(ok)

2016\02\26 nairof Szólj hozzá!

Mit csinál a webes szövegíró?

A szövegírás rengeteg mindent takarhat, ezért amikor ez irányú álláshirdetést találunk, részletek nélkül nem biztos, hogy tudni fogjuk, milyen feladatkörre is keresnek embereket. Amennyiben egy keresőoptimalizálás területén mozgó cégről van szó, akkor bizonyára webes szövegíró kerestetik.

Feladata az olyan egyedi tartalmak írása, szerkesztése, amelyeket egyrészt a weboldalak szövegezésében, másrészt pedig a weboldalakra mutató linkek építésében használnak fel.

Az állás betöltésének előfeltétele a helyesírási szabályok precíz ismerete, valamint a gyors és kreatív írás. Amennyiben ez valakiben megvan, máris lehet belőle szövegíró. Természetesen bírni kell a monotonitást, mivel egész nap írni kell, de szabadon be lehet osztani a munkaidőt és a témák is nagyon változatosak, így ez kárpótolja az egysíkú munkát.

Tudni kell, hogy szövegíró bérezése teljesítményarányos, így amennyit dolgozik, illetve amennyi tartalmat legyárt, annyi lesz a bére. Természetesen a mennyiség mellett, kiemelten fontos a minőség és a határidő betartása is.

Részletek itt: http://www.seo101.hu/szovegiro-allas/

A szexshop hatalmas kínálata elérhető!

A szex a legfontosabb témák közé tartozik. Az emberek vágynak a szerelemre és a szeretkezésre is. A kapcsolatok azonban könnyen ellaposodhatnak, ha semmit nem teszünk azért, hogy az együttlétek fergetegesek maradjanak. A szexshop termékei azért vannak, hogy Te is élvezhesd a gyönyört. A legjobb és legújabb termékek közül válogathatnak a kedves látogatók! A szexshop a játékos erotika kedvelői számára tökéletes hely, mert mindent fellelhetnek itt, amiről álmodoznak. A vad szeretkezésekről nem kell lemondani több év házasság után sem, csak jobbá kell tenni az együttléteket. A különböző termékek segítenek, hogy igazán élvezetesek legyenek a romantikus éjszakák. A szexshop termékei könnyen áttekinthetőek, böngéssz bátran, és válaszd ki azt, ami neked tetszik. A párod biztosan örülni fog neki, ha valamilyen szexi ajándékkal leped meg! A termékek sokasága között mindenki megtalálja azt, ami megmozgatja a fantáziáját, így a szenvedélyes éjszakák újra örömmel teljesek lesznek. A szexshop a nap minden órájában vár téged, nézd meg a kínálatot!

Címkék: szexshop
2015\10\17 nairof 13 komment

Spiritualitás a párkapcsolatban- veszélyes is lehet!

spiritual.jpgA párkapcsolat működésének titkával kapcsolatban sok mindenről olvashatunk az önmagukat szakavatottaknak valló emberek klaviatúrájából, vannak, akik szerint a kémia mindennek a titka, ha a szex nem kellőképp elégíti ki mindkét fél igényeit, vágyait, akkor az előbb-utóbb be fog fulladni.

Az is mindennapi vita tárgya, hogy a fizikai megjelenés vagy a lelki összhang az, ami egy párkapcsolatot összetart, de az igazság az, hogy ez egyénenként változik, és teljesen tutti recept nem létezik.

Ha szétnézünk egy kicsit a világban, megfigyelhetjük, hogy egyre több ember (legyen férfi vagy nő) fordul a spiritualitás felé. Külön-külön vagy párban, sok esetben ebben vélik megtalálni a kiutat egy problémából (legyen személyes vagy párkapcsolati), vagy a még mélyebb összekovácsolást remélik az  egymásra hangolódás útján mindazok, akik eljutottak a felismerésig: "feladatuk van egymással", amit meg kell oldani.

De mi van azokkal a párkapcsolatokkal, ahova a spiritualitás úgy tolakszik be, hogy az addig felépített élet egyik percről a másikra feje tetejére áll, és a megváltó nyugalom és béke helyett a káosz és értetlenség lesz az uralkodó?

A téma egy ismerősöm által mesélt történet kapcsán jutott eszembe, és meglepő, hogy egyre több helyen lehet olvasni hasonló sztorikat, amiben a spiritualitásra törekvés fordítva üt vissza, nem összekovácsol, hanem eltávolít.

Öt éve együtt élő - környezetükben mintapárnak nevezett - pár női fele érezte úgy, hogy sokat adna a kapcsolatukhoz, ha a spiritualitás útjára lépne, ha az önmegismerés, az energia emelés, a csakratisztítás, és a gyorstalpalóban elvégzett energiakezelési/felhasználási tudás birtokába kerülne.

Nem kérdés, hogy a szándék teljesen tiszta volt, és ugyan ki dobná rá az első követ, ha egy kicsit saját önbecsülésének és önbizalmának növelésére vágyott, hisz a  hasonló tanfolyamok szinte minden második mondat a "te is képes vagy rá", "neked ez jár", "ideje, hogy magadra is gondolj", "dobd ki a régi lemezt, merj változtatni".

A megerősítések egy karizmatikus "mester" személyével párosítva könnyen beszippanthatják az erre fogékony embereket, így ismerősöm barátnője is szépen belesétált ebbe az érdekes világba, ami egykönnyen rabul ejtette. Míg párja kezdetben támogatta, és valóban úgy érezte, kapcsolatuk harmonikusabbá válhat, és a felmerülő feszültségeket könnyebben meg tudják oldani a spiritualitás segédeszközeivel, mi több, ő is nyitottnak érezte magát, a teljesebb, pozitívabb életet ígérő út felé.

Ám a kis hölgyet egyre inkább magával ragadta az egész titokzatos tudást ígérő világ, és a pozitív változás egyre inkább elmaradt, az addig jó működő párkapcsolat kezdett szétcsúszni, ő folyamatosan a "mester" kegyeit kereste, segédkezett, míg mindent mást elhanyagolt: párkapcsolatot, családot, munkát egyaránt.

A végkifejlete a dolognak az lett, hogy a "mester" tanácsára a hölgyben egyik napról a másikra megfogalmazódott, a párjával már nincs közös feladatuk, nincs semmi, ami összeköti őket, és ez ellen semmilyen ész érvet nem volt hajlandó elfogadni.

Nem csoda, ha a férfi mentális megcsalásnak érezte a dolgot, mert nem egy másik férfi miatt akarja a szeretett nő elhagyni, hanem egy megfoghatatlan, képlékeny meggyőződésért.

A történet ma ott tart, hogy a hölgy nem csak a párjától fordult el, de saját családtagjaiban is idegeneket vél, akikkel nem akar kapcsolatot fenntartani, a férfi még ugyan küzd a nőért és próbálja meggyőzni, hogy kettejük kapcsolata nem érhet ennyivel véget, nem dobhatnak ki öt év "munkáját" egy néhány hónap alatt történő "pálfordulás" miatt.

Az egészből engem az fogott meg a legjobban, hogy veszélyesek is lehetnek az újkori spiritualitásba mártott önismereti, életvezetési tanfolyamok, mert szörnyű lehet a felismerés, hogy egy alaposan felépített agymosás után egy reggel arra ébredünk, hogy az addig imádott párunk idegenként tekint ránk...

banner.gif

2015\09\02 nairof 110 komment

A szeretőm dunántúli… ja, nem, csak egy migráns

migrans_love.jpgNem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális.

Egyre-másra hallani olyan víziókat, hogy ezek az életerős, migráns pasik majd asszonyainkat és leányainkat fogják megpocsékolni, válogatás nélkül, akár többször is egymás után, majd pedig következik az orgazmus tetőfokán a lefejezés, mert a muszlim népek között ez már csak így járja.

És egy ilyen (ál)szent keresztény nép, mint mi, csak ezt az egyetlen egy dolgot tudjuk feltételezni mindenkiről, aki idegen, más vallást vall, más kultúrában nevelkedett.

Közvetlen ismerősöm a hölgy, akinek a történetét mondanám el dióhéjban.

Önkéntesként dolgozik egy menekülttáborban itt Magyarországon, arra kért, hogy a várost se írjam le.

Fél éve ismerkedett meg munka közben egy afgán férfival, aki elég jól beszélt angolul ahhoz, hogy az átlagosnál jobban megértsék egymást, majd a nyelvgyakorlás kedvelésbe, a kedvelés pedig fizikai vonzalomba csapott át. Engedve az ősi ösztönöknek ismerősöm belement az izgalmas, egzotikus szeretői kapcsolatba. Azért csak szeretői a kapcsolatuk, mert ő férjnél van, aki annak rendje és módja szerint nem tud a viszonyról semmit.

Azt állítja nem szerelmes a férfiba, aki lenyűgöző, kedves, szenvedélyes, zseniális az ágyban, az együtt töltött idők mindenért kárpótolják, és ebben a kapcsolatban lehet önmaga, ki tud teljesedni.

Semmit nem tud a férfi múltjáról, csak annyit, hogy soha nem élt Európában, soha nem volt együtt európai nővel, ennek ellenére mégsem érzi azt az állatias ösztönjelleget, amivel az arab férfiakat jellemzik. Az érzésem az, hogy mindketten szeretnék ezt a kapcsolatot maximálisan kiélvezni, átélni, ami talán morálisan megkérdőjelezhető, de teljesen természetes igény.

Igazából az, hogy nem merik felvállalni egymást nem ismerősöm házassága miatt van, hanem a mostani gyűlölködésre kihegyezett szituáció, amitől félnek. Félnek, hogy a barátok, ismerősök és családtagok teljesen kirekesztően viselkednek mindkettőjükkel, ezért inkább marad egyelőre csak szeretője az afgán férfinak. Addig ameddig ő itt van, ameddig el nem utazik, vagy ameddig nem változik a helyzet megítélése, hogy bátran és büszkén vállalják fel kapcsolatukat.

Tehát létezik, hogy mégis van egy ember ebben a zűrzavaros országban, aki épp egy migráns mellett találja meg a boldogságát, önmagát? Mit szólhatnak ehhez a rettegők?

1.gif

A webviki neked szól

A klassz sztorikról te is olvasni akarsz? Akkor neked szól a webviki, ahol sokféle témát átnézhetsz pár kattintással. A szerkesztők mindennap azon vannak, hogy a legújabb érdekességekről publikáljanak, így az olvasók mindig örömmel látogatnak el a portálra. A webviki gondosan szerkesztett netes magazin, ami tele van friss és klassz hírekkel. A látogatók sok olyan hírt találnak itt, amiről máshol nem olvashatnak, mert mi tudjuk, mi érdekli a kedves olvasóinkat. Izgalmas és könnyen átnézhető hírek sokasága vár itt, hogy ha éppen telefonnal böngészel, akkor is könnyen megnézhesd a téged érdeklő sztorikat. A webviki neked készül! A kategóriák között is válogathatsz, ha nem szeretnél olyan cikkeket átnézni, amik nem érdekelnek, akkor így keresgélhetsz a leggyorsabban. Ha szeretnél elfeledkezni a napi dolgaidról és egy kis nyugira vágysz, nézd meg, milyen hírekkel készülünk. Naponta frissülő tartalom gondoskodik arról, hogy mindig izgalmas legyen itt olvasgatni. Látogass el gyakran a weblapra, hogy mindenről tájékozódhass, ami érdekelhet. Tudjuk, mire kíváncsiak a látogatók, szóval nálunk csak olyan olvasnivalót találsz, ami foglalkoztatja a látogatókat.

Címkék: webviki
2015\08\18 olimpikON 106 komment

Kövér vagyok, hódítani akarok!

fat.jpgNincs ezen mit szépíteni! A kövér nők senkinek sem kellenek! Persze áltathatjuk magunkat, hogy a sikeres párkapcsolat vagy a sikeres pasizás nem a külalakon múlik, hanem a belső kisugárzáson, az önbizalmon, de ez a legtöbb esetben nem így van.

Ez csak azon hamis pozitív megerősítések egyike, amit esetlegesen azok az életvezetési tanácsadók adnak, akik ebből élnek. A „páciens” ideig-óráig el is hiszi, hogy ő valóban szép a maga módján, kívánatos és csak a belső kisugárzását, energiaszintjét kell ahhoz emelnie, hogy végre megtalálja az igazit.

A helyzet az, hogy az igazi közben a Facebookon vagy bárhol az interneten a modell alkatú lányokra „csorgatja a nyálát”, akik feszes, ágaskodó cicikkel és kerek popsikkal domborítanak a tükör előtt egész alakos szelfikkel hergelve a pasikat. Valahol az van kódolva ebben a – lényegtelen milyen politikai vonatkozású – médiavezérelte hisztis világban, hogy egy nő csakis 50 kg-nál kezdődik és 60-nál már véget is ér. Esetleg vannak elvetemült férfiak, akik önként bevallják, hogy ők bizony a teltebb nőket kedvelik, és saját bevallásuk szerint is kedvelik a még épp hogy 70-75 kg-s nőket. Csodálom ezeket a férfiakat, akik bemerik vallani azon társaik előtt, akik már „zsírdisznóznak” egy 70 kg-s nőt, hogy bizony számukra a pihe-puha gömbölyű forma a vonzó. Megjegyzem én még ilyen férfival élőben nem találkoztam, aki komoly párkapcsolatot is akart volna!

Nem vagyok naiv, tudom, hogy az esetek többségében a külső az, ami megfogja a férfit, de amíg egy kövér nő „disznó” jelzőt kap, addig egy kövér pasi „édes mackó”, és ez a homlokegyenest egymással ellentétes megállapítás veri ki nálam, és több kövér nőtársamnál a biztosítékot.

Ennyi lenne? Le vagyunk írva? Ennyire fontos a külső, ami megfog, hogy esélyt sem adunk a belsőnek, ami megtart? Van-e egyáltalán esélyünk párkapcsolatra, ha ennyi előítélettel találkozunk? Mondjunk le a szerelemről?

Az is lehet, hogy a férfi olvasók közül mindenki mellett egy modell fekszik esténként, és rossz helyre teszem fel a kérdést.

banner.gif

2015\07\30 nairof 2 komment

Viszony a volt pasival? Normális?!

viszony.jpgMindig is megszóltam azokat a nőket, akik bármikor úgy érezték a felmelegített töltött káposzta ízletesebb lehet a frissen készítettnél. Azt viszont nem mertem volna bevállalni, akarom mondani, bevallani, hogy én is ugyanebbe a csapdába essek! Mert milyen már az a jelenség, hogy, azok a gesztusok, azok a dolgok, amiket egykor utálatosnak és undorítónak tartottam a pasimban, most azok újra észvesztően és hátborzongatóan vonzóak lettek. Azt az ajkat, ami olyan sok keserű és megvető szavakat dobált felém, azokat most újra szenvedélyesen tudom ajkammal megérinteni.  A szem, aminek a megvető pillantása elől menekültem, most újra el tudok veszni a fényében, és végig fut a karomon a hideg, ha rám nehezedik a pillantása.

Szakítás után, soha többé!

Két éve, amikor szakítottunk, akkor megfogadtam, hogy ha az utolsó férfi lesz a nagybetűs Földön, akkor sem fogok még egyszer közeledni hozzá, olyan sokáig égetett még szakítás után is az együttlétünk hiánya. Bárhogy csűrtük-csavartuk, a kapcsolatunk zsákutcába jutott, szép lassan kihűlt minden, nem csak a szerelem, nem csak a vágy, de még az egymás iránti tisztelet is kezdett megkopni. Pedig harminc fölött már az ember nem kapkod, meggondolja, elengedjen-e bárkit, és mi jól megrágtuk, és arra a döntésre jutottunk, hogy a jeleket fel kell fogni, nekünk nincs több feladatunk egymással. Nem tudom járt-e már úgy valaki az olvasók közül, hogy egy idő után még a másiknak a légzése is irritáló lesz, nemhogy a közeledése. Felfoghatatlan, amikor a világot felforgató szerelem így semmivé lesz. Nem volt egyikünk életében sem az a bizonyos harmadik, pedig kényelmes lett volna a széthulló kapcsolatunk forgácsai között másra mutogatni.

Majd fél év múlva találkoztunk először, nekem akkorra már volt egy laza kapcsolatom, neki még nem volt barátnője, futólag beszéltünk, úgy éreztem már le volt zárva minden érzés, tudtunk pár szót váltani, ismerősként beszélni. Majd bő egy év múlva újra összefutottunk egy rendezvényen, már mindkettőnknek volt párja, nem kevés büszkeséggel és szerelemmel tekintettem a férfira, aki akkor minden jónak és minden érzelmi biztonságnak a megtestesítője volt számomra. Néhány órával később itallal a kezemben ácsorogtam, amikor arra sétáltak a párjával, és a tömeg miatt ő egész közel ment el mellettem, már-már hozzám ért, de nem is az érintése, hanem az illata az, ami felidézett bennem egy csapásra mindent a múltból. Érdekes módon mindent, ami jó volt, hiába próbáltam emlékeztetni magam mindazon keserűségre, amin keresztülmentem, agyam mindinkább a pozitív töltésű emlékeket tolta elém. Amikor elsétált, és félig visszafordulva rám nézett, azok a szemek egyértelműen engem akartak. Hülyeség… Hülye vagy… folyamatosan ezekkel a szavakkal próbáltam magam visszaráncigálni a valóságba, és szerelmesen fürkészni jelenlegi pasim arcát, aki lelkesen magyarázott velem szemben.

Egy órával később már egymás karjaiban voltunk, és SEMMI nem létezett rajtunk kívül! Mai napig nem tudom pontosan felidézni, hogy történt. Csak megfordultam és ott volt, kint álltam a hideg udvaron a félhomályban, és fogalmam nem volt, hogy én mentem utána vagy ő jött utánam, de úgy gabalyodtunk egymásba, mintha most ismertük volna meg egymást, mintha első randin már nem bírtunk volna magunkkal és csillapítani kellett vonzalmunkat azáltal, hogy összeolvadt ajkunk.

Nincs kiút?!

Soha nem ítéltem el azokat, akiknek titkos viszonyuk volt, van, azt viszont, ha a volt pasival jött újra össze valaki, azt mindig megalázónak tartottam, azért, mert visszalépés, és csak gátja a párkapcsolati fejlődésnek. Az, hogy én is viszonyba keveredtem az exemmel szívem szerint a világ legcsodálatosabb élménye, hogy újra felfedeztük egymást, viszont emberileg, erkölcsileg nagyon megvisel. Bujkálunk, mert nem merjük felvállalni, hisz mindkettőnknek komoly kapcsolata van. Ilyen alapon pedig egy viszony nem lehet elviselhető, az eszem szerint abba kellene hagyni, hisz volt lehetőségem a kapcsolatunkat kiteljesíteni, amit akkor mindketten feladtunk. És most mindazok a momentumok, amiket egyik napról a másikra sikerült egymásban megutálnunk, most újra szépek, újra vonzóak. És nem értem, hogy miért?! Napok, órák, éjszakák mennek el arra, hogy átgondoljam, analizáljam a helyzetünket, de nem jutok előre!

Tudom, most arra gondolsz, hogy „hülye picsa vagy, most, hogy más nővel van, így már vonzó a pasi, akkor kellett volna megbecsülnöd, amikor a tied volt!” Erre azt mondom, igazad is van, meg nem is! Viszonyunk ennél sokkal mélyebb, mert újra az érzelmeink vezérelnek, ragaszkodunk egymáshoz, de szerelemmel vonzódunk a jelenlegi párunkhoz is! Ezért a „róka fogta csuka” helyzet! Ezért vagyunk körbezárva önmagunkkal, és a párunkkal. Nincs kiút! Egyszerűen nincs kiút!

Neked volt már hasonló viszonyod? Hogy lehet ezt feloldani?

nevtelen-1.gif

Címkék: szerelem ex viszony

Szenvedélyes erotikus történetek várnak

1.gif

Az erotika az a téma, amiről sokan nem mernek beszélni, mert azt hiszik, hogy kínos téma. Az erotikus történetek pedig mindenkit érdekelnek, senki nem akar lemaradni a pikáns sztorikról. Ha szeretnél te is bepillantani mások hálószobatitkaiba, akkor most a legjobb helyen jársz, mert az erotikus történetek birodalma csak rád vár. Mi gátlások nélkül írjuk a cikkeinket, hogy a szenvedélyes éjjelekről olvashass és ne a kendőzött vélemények táruljanak eléd. Az erotikus pillanatok nélkül szürke lenne az élet. A cikkeink egy különleges világot mutatnak meg neked, ahol a szenvedélyé a főszerep. Az erotikus történetek megismerése klassz lesz, mert kendőzetlenül olvasgathatsz olyan témáról, amiről csak kevesen mernek beszélni. A szerelem és a szenvedély éltető erő, amelyekre szükség van, miért ne beszélhetnénk róluk? Klassz erotikus történetek várnak, amelyek benned is felébresztik majd a szenvedély tüzét. A cikkeink megtekintése után új élményekkel leszel gazdagabb, nyerj betekintést ebbe az izgalmas témakörbe és engedd szabadjára a fantáziádat. A szenvedély birodalma, ahova invitálunk téged, a friss cikkeink neked is tetszeni fognak, nézd át őket minél előbb.

 

 

Az ek-partner tele van színes hírekkel

A hétköznapok sietősek, alig marad ideje az embernek a szórakozásra. Az ek-partner a számodra is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt! Ha egy fárasztó munkanap után már semmihez sincs energiád, csak ledőlnél a kanapéra és olvasgatnál egy kicsit, akkor itt a helyed. Az ek-partner sokszínű portál, ahol számtalan hasznos információval gazdagodhatnak a látogatók. Itt az üzleti dolgok, a lazulás és a világ hírei is fel vannak dolgozva, hogy a cikkeink tényleg szórakoztatóak legyenek. Minden nap új híreket teszünk közzé, hogy amikor kedved van egy kis olvasáshoz, akkor mindig friss infót találj nálunk Tájékozódj a weblapunkon és nem fogod többé úgy érezni, hogy az időhiány miatt akármiről is lemaradsz. A weblapunk kialakítása egyszerű, hogy mindenki jól érezze magát itt. Az ek-partner hírei között te is találsz olyat, ami érdekel, böngészd át a legújabb tartalmakat és engedd el a feszültséget. A kikapcsolódás, a boldog pillanatok mindenkinek járnak. A portálunkat érdemes a könyvjelzők közé mentened, hogy akármikor visszanézhess hozzánk és megtekinthesd a legfrissebb cikkeinket. Bízunk benne, hogy itt te is klasszul fogod érezni magad és elfelejted a mindennapi problémákat.

nevtelen-1.gif

Címkék: ek-partner

Hotel matrix a szórakozás itt vár

A remek tartalmak rád várnak! Klassz hírekkel készülünk, sokféle kategóriában, hogy mikor ellátogatsz hozzánk, mindig feltöltődhess. A hotel matrix weblapján a szórakozás, életmód, utazás témák is helyet kaptak, így te mindig jól informált lehetsz az általad kedvelt témákkal kapcsolatosan. Könnyedén tájékozódhatsz, még a hosszas keresgélés miatt sem kell aggódnod, mert nálunk kategorizált híreket olvashatsz. A hotel matrix oldalán bal oldalon találod a kategóriákat, ezekre kattintva megnézheted, milyen cikkek születtek az adott témában. A hotel matrix klassz oldal, ahol rövid cikkek által igyekszünk bemutatni az újdonságokat, érdekességeket, amelyek a világban történnek. Mi mindent megteszünk azért, hogy a látogatók remekül érezzék magukat a weblapunkon, látogass hát el hozzánk és ismerd meg, milyen klassz dolgok történnek a világban. Naponta frissülő cikkeink között találsz sok olyat, ami érdekelni fog! Ha csak pár szabad pillanatod van, a rövid híreinket akkor is könnyedén át tudod nézni, így a friss tartalmakról nem maradsz le. Nagyszerű hírek, elgondolkodtató témák, ez az, amivel készülünk, hogy nálunk te is jól érezhesd magad, amikor egy kis lazításra vágysz.

Címkék: hotel matrix