Szeretők - Kapcsolat(ok)

2017\09\04 xerelem Szólj hozzá!

Very sexy foot fetish movies

8.jpgIt's very tempting to see the beautiful feet of a sexy women. On the site of Mf Video Brazil, you can watch many foot fetish movies. We are 100% sure that you are going to like the Brazilian ladies who play with each other. The videos are really long, so you will have time to enjoy the foot fetish movies.

2017\07\21 nairof 1 komment

Szexruha - amitől beindulnak a pasik!

n_27124821101.jpgSok esetben felöltözve egy nő sokkal izgalmasabb egy pasi számára, mint teljesen meztelenül. Meglepő, dögös és izgalmas szexruha, amitől szárba szökkennek a vágyak? Nem csak ünnepnapon érdemes bedobni magunkat hölgyeim, hanem olykor egy-egy ellaposodó félben lévő kapcsolaton is sokat lendít egy hasított szexis ruha, amivel meg is mutatunk valamit, de mégse fedünk fel mindent.

Tovább olvasom
2016\11\01 nairof 1 komment

15 éve

Október közepe volt, a természet száz színben pompázott, a város főutcáján a barnássárgás falevelek vígan kergetőztek a földön egy-egy langyos fuvallatnak engedelmeskedve. Alig vártam, hogy elérjem a legelső telefonfülkét, hogy az imádott férfival tudassam, megérkeztem, mostantól csak az övé vagyok. Szememen a szerelem vakító fátyolával, szívemben a világ iránti szeretettel tárcsáztam a számot. Mivel a ’90-es évek végét írtuk, még a mobiltelefonok korszaka nem tört ránk, így csak utcai telefonról volt lehetőség a kapcsolatot tartani.

Amikor a vonal túlsó végén felvette a telefonkagylót a férfi édesanyja, mindenre számítottam, csak arra nem, hogy kurtán-furcsán azt közli velem, hogy a fia meghalt, sőt, tegnap el is temették, rám pedig senki nem kíváncsi. Visszagondolva és az ott villámként belém csapódott érzéseket analizálva, mai napig Áprily Lajos sorai jutnak eszembe: „Ősz nem sodort még annyi árva lombot,/annyi riadt szót: „minden összeomlott!”

oszitaj.jpg

Akkor abban a pillanatban megfordult velem a világ és egy csapásra minden összeomlott, megváltozott, valahol legbelül én is. Mai napig nem emlékszem arra a 20 percre, amíg kiértem az állomásra és felültem a vonatra, mellettem emberek siettek el, beszélgettek, nevettek, éltek, én pedig lélekben halott voltam, az együtt töltött fél év emléke is hirtelen olyan távolinak tűnt. Mintha csak álmodtam volna.

A tanárom volt, én 17 éves ő 40, én épp csak felnőttem, ő már egyszer elvált, nem csoda, ha az édesanyja nem támogatta maradéktalanul nem mindennapi kapcsolatunkat. Az enyém csak azért nem tiltakozott, mert nem tudott róla. A mindig elegáns, rendszerint öltönyt viselő, sportolóból lett tornatanár különcként tűnt fel a kisvárosi, már-már falusi környezetben. A szemében első perctől láttam valami megmagyarázhatatlan fényt, ami nem hagyott nyugodni, akkor is, ha jó kedve volt, akkor is, ha épp poénnal akarta elütni az izomláz miatt már a következő sorozatra nem igazán vevő tanulókat. Egy idő után saját magamon is feltűnt, hogy mennyire érdeklődöm a férfi után, valami belső hang szerette volna, ha megfejtem a titkát.

Talán a felnőttkorba lépő, még a romantikától csöpögő, a szokásosnál érzékenyebb női lélek, ami akkor még mit sem tudott a párkapcsolatok buktatóiról, csak a felhőtlen magasságokat látta, egy titkos levelet írt és tett le a tornatanár íróasztalára egy gondosan kitervelt, ám részéről óvatlan pillanatban. Választ reméltem, de átfutott az agyamon, mi lesz, ha a levelet legközelebb az igazgató kezében látom viszont.

titkoslevel.jpg

A romantikus képzelgést az igazgató szúrós tekintete, majd a tanári kar felháborodásának árnyéka rontotta el, ami néhány álmatlan éjszakát és gyomorgörccsel kezdődő iskolai napot eredményezett, de megérte minden pillanata a „szenvedésnek”, mert válasz érkezett a levelemre. És itt kezdődött a csoda. A csoda, amiről csak én és ő tudtunk, és rajtunk kívül senki más, csak sejtések voltak.

Egy ritka érzékeny, intelligens férfi lelket ismertem meg, aki kismillió sebet hordozott a múltjából, és csak arra várt, hogy valakinek „gyónjon”, valaki meghallgassa. Megdöbbentett az az őszinteség és bizalom, amivel szinte egy csapásra megajándékozott, mintha csak erre várt volna. Alámerültünk a magyar és világirodalom költőinek szavaiban, Shakespeare, Dante, József Attila, Ady, vagy épp az ellentmondásos Villon, akiben saját életét látta, a bűnökkel terhelt vallásos embert, aki folyamatosan próbál a jóra törekedni, de sokszor elbukik.

megemlekezes.png

Igazából, aki nem éli át, akiben nincs vágy és igény egy tisztán érzelmeken alapuló, kezdetben maximálisan plátói kapcsolatra, talán meg sem érti milyen élményt adott a hónapokon át tartó levelezés. Amikor úgy lehet beleszeretni a másik emberbe, hogy a testét nem ismered közelről, de a lelkét annál inkább. Ilyenkor lehet igazán értékelni egy-egy lopott érintést, egy pár másodpercig tartó szemkontaktust, egy titokban kapott rózsaszálat.

És amikor teljesen elmerültünk volna mindketten a megváltozott lehetőségekben, amikor a nyári szünetben egy másik szintre léphettünk volna, amikor a „világgal is szembe szállok, ha te mellettem vagy” érzéssel vállalhattuk volna nyíltan és őszintén egymást, akkor ő „úgy döntött” kilép. Megállította a Földet és leszállt róla. Nem, nem lett öngyilkos, egyszerűen meghalt. Csak a megemlékezés marad 15 éve.

2016\09\18 xerelem 9 komment

30 év korkülönbség = érdekkapcsolat?

Ellent kell mondjak a címnek! Igenis létezik a tiszta, őszinte szerelem nagy korkülönbség ellenére is. Nem feltétlen kell rögtön a gazdasági vonzatát nézni, ha egy fiatal nő az idősebb férfiban találja meg a nagy Ő-t. Évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt kifejezetten divat volt jóval idősebb férfihoz hozzáadni a nőket, akár már tizenvalahány éves korban. Ma már nőként (szerencsére) kényelmesebb döntési helyzetben vagyunk, megválaszthatjuk kivel kötjük össze az életünket.

Hogy az első mondat mennyire így van, semmi sem példázza jobban, mint saját esetem. Mindezt azért írom le, mert az utóbbi napokban kifejezetten céltáblává vált egy hasonló helyzetben lévő párkapcsolat. Az persze senkinek nem jutott még eszébe, hogy valójában semmi nem igaz a pletykákból - mert bizonyíték igen kevés van - és tényleg őszinte a két ember kapcsolata. Igen, 30 év korkülönbséggel is.

fiatalno.jpg

Egy vidéki kisvárosban praktizáló fogorvos mellett dolgozom asszisztensként, 37 éves vagyok az illető úr pedig 64 éves jelenleg. A kapcsolatunk kifejezetten munkakapcsolatnak indult, hisz a köztiszteletben álló - talán 30-40 km körzetben - egyetlen fogorvos munkáját mindenki elismeri, aki mindemellett szorgos közösségi munkákat is vállal, három - immáron felnőtt - gyerek édesapja, vegyészmérnök feleséggel. Kitartó munkával megteremtett, magas egzisztenciával, házzal, autóval, nyaralóval, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, amit el kell érnie egy ilyen korú férfinak.

A külső szemlélő számára látszólag ideális házasság, soha rosszabbat senki nem kívánhatna, ám itt általában a kívülálló mindig elköveti azt az ordas nagy hibát, hogy nem lát tovább az anyagi javaknál, annak ellenére sem, hogy azért egy széles pacientúrával rendelkező fogorvos élete rendszerint a nagyközönség előtt zajlik, hisz 24 órából közel 10-12 órát a rendelőben tölt. Így óhatatlanul is bepillantást nyerhet még az egyszeri páciens is orvosa életébe, még ha csak egy szemvillanásnyi ideig.

old-man-main.jpg

Alig telt el néhány hónap, hogy feltűnjön a szemében reggelente az a különleges szomorúság, nyugtalanság és elrévedés, ami nem feltétlen kiegyensúlyozottságra utalt. Mivel napközben őszintén és nyíltan fordult a betegekhez, meghallgatva ügyes-bajos dolgaikat, hetekig nem vettem tudomást róla, hogy milyen lelki állapotban van, meg volt nekem is a párkapcsolati problémám.

Ami viszont meglepett, ha a gyerekei vagy a felesége a rendelőbe tévedt, hogy elismerő vagy jó szó nem igazán hagyta el a szájukat, többnyire pénzért ugrottak be, vagy épp ledorongoló stílusban kioktatták valamiért, esetleg az ő igazságukat bizonygatták percekig. Ezek a jelenetek láthatóan megviselték. Sosem vonzódtam az idősebb férfiakhoz - az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő a koránál nagyságrendekkel jobban néz ki, kifejezetten karakteres, karizmatikus megjelenésű -  először sajnálatot éreztem, hogy nem értékeli a saját családja, ám mivel a spiritiszták szerint ez egy negatív érzés, próbáltam magam arra trenírozni, hogy inkább empátiát érezzek.

Ehhez az kellett, hogy ne csak munkáról beszélgessünk, hanem minden egyéb más jellegű témáról a világ dolgaival kapcsolatban. Ekkor tudtam meg, hogy egy mély érzésű emberről van szó, aki folyamatosan próbál az egyenes úton maradni, önmagát hívó keresztyén embernek tartja, ám mégis tisztában van azzal, hogy ezt nem a dogmatikus, vallási szertartásokban kell megélni, hanem a mindennapi emberi kapcsolatokban. Ő is tudta, hogy a családjával mindez kudarcba fullad már évek óta. Meglepő módon szívesen beszélt erről, volt egy olyan érzésem, alig várta, hogy végre valaki meghallgassa, kibeszélje az évek óta felgyűlt és kimondatlan érzéseket.

idosferfifiatalno.jpg

Ezek a beszélgetések később éjfélig, egy óráig tartottak szinte heti rendszerességgel. Azt vettem észre magamon, hogy várom ezeket az órákat, és ha egy-egy hét kimaradt, rosszul esett, napokig nem találtam a helyemet.

Innen már automatikusan vezetett az út egy-egy gyengéd érintéshez, öleléshez, ám mivel közel a lányával vagyok egyidős nem feltétlen ment mindez "zökkenőmentesen".

Jelenleg épp a semmi közepén tartunk, amikor már az elmélyült lelki vonzalom mellett ott ácsorog a fizikai is, de még nem jött el az ideje. Persze, mondhatnánk, hogy ennyi idősen mégis mire vár, ám jobban tisztelem annál, hogy sürgessem.

Igazából csak azért írtam le a történetem, hogy egy kicsit más aspektusba helyezzem a zsigerből elítélő és tele szájjal jót röhögő kommentelők ítélkező írásait, amikor a közéletben is felbukkan egy-egy ilyen kapcsolat.

Ha nagyon oravecznórai magasságokba akarok emelkedni, akkor azt mondom, hogy "soha ne ítélj meg egy másik embert, míg egy mérföldet nem jártál a cipőjében." Magam sem gondoltam volna, hogy egy közel 30 évvel idősebb pasiba találom meg önmagamat!

Tutti Kütyük, minden ami kütyü!

tutikutyu.jpgA kütyük az életünk részévé váltak! Ha mindenről olvasni akarsz, ami a mai technikai kütyükkel kapcsolatos, akkor a Tutti Kütyük lesz a kedvenced. Mindent átnézhetsz, ami a modern technikával kapcsolatos, itt csak a legérdekesebb cuccokról olvashatsz.

Megkeressük az újdonságokat és be is számolunk róluk, hogy te mindig elolvashasd azokat a híreket, amik foglalkoztatnak. A Tutti Kütyük egy jól szerkesztett lap, nekünk az a lényeg, hogy te megtaláld itt a neked tetsző híreket.

Tovább olvasom

Pikáns szexi ajándék rendelhető

migrans_love.jpgHa szeretnénk meglepni kedvesünket, és valamivel kedveskedni akarunk neki, akkor díszítsük fel a lakást rózsaszirmokkal. Az újrahasznosítható szirmokat különböző színekben vásárolhatjuk meg az internetről. Egy romantikus este nélkülözhetetlen elemének számít.

Pikáns szexi ajándék közé tartozik a kámaszútra kocka, amellyel az unalmas együttléteket tudjuk feldobni. Nem kell hozzá felkapcsolni még a villanyt sem, hiszen a kockák fluoreszkálnak. Mivel sötétben világítanak, így még sejtelmesebbé válik a játék.

Tovább olvasom
2016\02\26 nairof Szólj hozzá!

Mit csinál a webes szövegíró?

A szövegírás rengeteg mindent takarhat, ezért amikor ez irányú álláshirdetést találunk, részletek nélkül nem biztos, hogy tudni fogjuk, milyen feladatkörre is keresnek embereket. Amennyiben egy keresőoptimalizálás területén mozgó cégről van szó, akkor bizonyára webes szövegíró kerestetik.

Feladata az olyan egyedi tartalmak írása, szerkesztése, amelyeket egyrészt a weboldalak szövegezésében, másrészt pedig a weboldalakra mutató linkek építésében használnak fel.

Az állás betöltésének előfeltétele a helyesírási szabályok precíz ismerete, valamint a gyors és kreatív írás. Amennyiben ez valakiben megvan, máris lehet belőle szövegíró. Természetesen bírni kell a monotonitást, mivel egész nap írni kell, de szabadon be lehet osztani a munkaidőt és a témák is nagyon változatosak, így ez kárpótolja az egysíkú munkát.

Tudni kell, hogy szövegíró bérezése teljesítményarányos, így amennyit dolgozik, illetve amennyi tartalmat legyárt, annyi lesz a bére. Természetesen a mennyiség mellett, kiemelten fontos a minőség és a határidő betartása is.

Részletek itt: http://www.seo101.hu/szovegiro-allas/

2015\12\23 nairof 5 komment

Ha megversz is imádlak én…

felelem.jpgEz az operett betétdal jutott eszembe arról a sztoriról, ami már régóta kikívánkozik belőlem, a szeretők kapcsolatok és egyéb nyalánkságok témakörében. Úgy adódott néhány évvel ezelőtt, hogy egy három szobás lakásban éltem albérletben egy kedves fiatal párral. Aranyosak, értelmesek, kedvesek, segítőkészek voltak, a fiatalember fogtechnikus végzettségű, a leányzó utolsó évét taposta a fogorvosi egyetemen, közös jövő, házasság, gyerek a cél. Minden szép és ideális, sokat meséltek arról milyen szenvedélyes veszekedéseik vannak, hány telefon látta kárát, amit a srác a vita hevében a falhoz csapott, de megnyugtattak ez soha nem komoly, mert a végén sosem megy úgy le a nap, hogy ne kibékülés és összebújás legyen a vége. Akkor, abban a pillanatban nekem úgy tűnt, hogy van ebben valami romantikus esszencia, az ideális pár, akik látszólag játékosan marakodnak, de közben mindketten tudják ők a tökéletes szeretők.

Ez a tökéletesség az együttélés folyamán eléggé átlényegült, a veszekedések olyan szintűek lettek, hogy én szégyelltem kimenni a szobámból, amikor ordítoztak, mert nekem volt kellemetlen. Aztán történt egy szép őszi reggel, amikor megérkeztem az albérletbe nagy csönd fogadott, hallottam, hogy a lány bent van a szobában és panaszos hangon, lélegzetvétel nélkül beszél valakihez. Majd amikor kijött ő is a konyhába döbbenten láttam, hogy egy hatalmas monokli éktelenkedik körbe a jobb szemén. Szabályos ököl forma. Nehéz volt úgy tenni, hogy nem látom, és mindenről beszélgetni, csak arról nem, hogy mi a jó büdös franc történt? Mivel nem hagyott nyugodni rákérdeztem, a válasz zsigerből jött: „nekimentem hétvégén az ajtónak”. Na, persze!

Nem hagyhattam annyiban a dolgot, régóta sejtettem, hogy a heti többszöri heves veszekedések szinte törvényszerűen ide vezettek, hogy előbb-utóbb fizikai bántalmazássá fajul a dolog.

Többszöri kérdezősködésre végül azt a választ kaptam, hogy ő volt a hibás, mert akaratlanul provokálta a srácot, és tulajdonképpen nála szakadt el hamarabb a cérna, de szeretik egymást, és ez a szerető viszony nem múlhat el, mert hat éve már együtt vannak, túl sok minden köti őket össze, túl sok energiát fektettek a kapcsolatukba.

A történet már több éves, de a kérdések folyamatosan bennem motoszkálnak, és nyugodtan ki lehet vetíteni az egész társadalmunkra: meg lehet bocsátani egy öklöst? A szeretet, szerelem, a kötelék, a pár –vagy társkapcsolat – nevezzük akárhogy – nevében üthető a nő, és mindezek nevében a nő meddig tűrheti? Hogy „védi” meg az a férfi a nőt, és hogy bízhat az a nő a férfiban, akitől már kapott egyet a szeme alá?

A bónusz kérdés pedig, ha egyszer véletlenül eljár a keze a férfinak, mi a garancia arra, hogy a legközelebbi alkalomkor is nem így fog a vitának véget vetni?

Elsősorban a férfiak véleményére vagyok kíváncsi, mennyire kell dühös lenned ahhoz, hogy behúzz otthon az asszonynak/barátnőnek/élettársnak? Egyáltalán előfordulhat-e ez az élethelyzet?

Lakótársaim azóta már összeházasodtak, egy kisvárosban élnek…ki tudja, talán boldogan!

banner.gif

A szexshop hatalmas kínálata elérhető!

A szex a legfontosabb témák közé tartozik. Az emberek vágynak a szerelemre és a szeretkezésre is. A kapcsolatok azonban könnyen ellaposodhatnak, ha semmit nem teszünk azért, hogy az együttlétek fergetegesek maradjanak. A szexshop termékei azért vannak, hogy Te is élvezhesd a gyönyört. A legjobb és legújabb termékek közül válogathatnak a kedves látogatók! A szexshop a játékos erotika kedvelői számára tökéletes hely, mert mindent fellelhetnek itt, amiről álmodoznak. A vad szeretkezésekről nem kell lemondani több év házasság után sem, csak jobbá kell tenni az együttléteket. A különböző termékek segítenek, hogy igazán élvezetesek legyenek a romantikus éjszakák. A szexshop termékei könnyen áttekinthetőek, böngéssz bátran, és válaszd ki azt, ami neked tetszik. A párod biztosan örülni fog neki, ha valamilyen szexi ajándékkal leped meg! A termékek sokasága között mindenki megtalálja azt, ami megmozgatja a fantáziáját, így a szenvedélyes éjszakák újra örömmel teljesek lesznek. A szexshop a nap minden órájában vár téged, nézd meg a kínálatot!

Címkék: szexshop
2015\10\17 nairof 13 komment

Spiritualitás a párkapcsolatban- veszélyes is lehet!

spiritual.jpgA párkapcsolat működésének titkával kapcsolatban sok mindenről olvashatunk az önmagukat szakavatottaknak valló emberek klaviatúrájából, vannak, akik szerint a kémia mindennek a titka, ha a szex nem kellőképp elégíti ki mindkét fél igényeit, vágyait, akkor az előbb-utóbb be fog fulladni.

Az is mindennapi vita tárgya, hogy a fizikai megjelenés vagy a lelki összhang az, ami egy párkapcsolatot összetart, de az igazság az, hogy ez egyénenként változik, és teljesen tutti recept nem létezik.

Ha szétnézünk egy kicsit a világban, megfigyelhetjük, hogy egyre több ember (legyen férfi vagy nő) fordul a spiritualitás felé. Külön-külön vagy párban, sok esetben ebben vélik megtalálni a kiutat egy problémából (legyen személyes vagy párkapcsolati), vagy a még mélyebb összekovácsolást remélik az  egymásra hangolódás útján mindazok, akik eljutottak a felismerésig: "feladatuk van egymással", amit meg kell oldani.

De mi van azokkal a párkapcsolatokkal, ahova a spiritualitás úgy tolakszik be, hogy az addig felépített élet egyik percről a másikra feje tetejére áll, és a megváltó nyugalom és béke helyett a káosz és értetlenség lesz az uralkodó?

A téma egy ismerősöm által mesélt történet kapcsán jutott eszembe, és meglepő, hogy egyre több helyen lehet olvasni hasonló sztorikat, amiben a spiritualitásra törekvés fordítva üt vissza, nem összekovácsol, hanem eltávolít.

Öt éve együtt élő - környezetükben mintapárnak nevezett - pár női fele érezte úgy, hogy sokat adna a kapcsolatukhoz, ha a spiritualitás útjára lépne, ha az önmegismerés, az energia emelés, a csakratisztítás, és a gyorstalpalóban elvégzett energiakezelési/felhasználási tudás birtokába kerülne.

Nem kérdés, hogy a szándék teljesen tiszta volt, és ugyan ki dobná rá az első követ, ha egy kicsit saját önbecsülésének és önbizalmának növelésére vágyott, hisz a  hasonló tanfolyamok szinte minden második mondat a "te is képes vagy rá", "neked ez jár", "ideje, hogy magadra is gondolj", "dobd ki a régi lemezt, merj változtatni".

A megerősítések egy karizmatikus "mester" személyével párosítva könnyen beszippanthatják az erre fogékony embereket, így ismerősöm barátnője is szépen belesétált ebbe az érdekes világba, ami egykönnyen rabul ejtette. Míg párja kezdetben támogatta, és valóban úgy érezte, kapcsolatuk harmonikusabbá válhat, és a felmerülő feszültségeket könnyebben meg tudják oldani a spiritualitás segédeszközeivel, mi több, ő is nyitottnak érezte magát, a teljesebb, pozitívabb életet ígérő út felé.

Ám a kis hölgyet egyre inkább magával ragadta az egész titokzatos tudást ígérő világ, és a pozitív változás egyre inkább elmaradt, az addig jó működő párkapcsolat kezdett szétcsúszni, ő folyamatosan a "mester" kegyeit kereste, segédkezett, míg mindent mást elhanyagolt: párkapcsolatot, családot, munkát egyaránt.

A végkifejlete a dolognak az lett, hogy a "mester" tanácsára a hölgyben egyik napról a másikra megfogalmazódott, a párjával már nincs közös feladatuk, nincs semmi, ami összeköti őket, és ez ellen semmilyen ész érvet nem volt hajlandó elfogadni.

Nem csoda, ha a férfi mentális megcsalásnak érezte a dolgot, mert nem egy másik férfi miatt akarja a szeretett nő elhagyni, hanem egy megfoghatatlan, képlékeny meggyőződésért.

A történet ma ott tart, hogy a hölgy nem csak a párjától fordult el, de saját családtagjaiban is idegeneket vél, akikkel nem akar kapcsolatot fenntartani, a férfi még ugyan küzd a nőért és próbálja meggyőzni, hogy kettejük kapcsolata nem érhet ennyivel véget, nem dobhatnak ki öt év "munkáját" egy néhány hónap alatt történő "pálfordulás" miatt.

Az egészből engem az fogott meg a legjobban, hogy veszélyesek is lehetnek az újkori spiritualitásba mártott önismereti, életvezetési tanfolyamok, mert szörnyű lehet a felismerés, hogy egy alaposan felépített agymosás után egy reggel arra ébredünk, hogy az addig imádott párunk idegenként tekint ránk...

banner.gif